Edward Riedl (M)

Svensk ekonomi fortsatt mycket stark

Trots olika medias försök att skriva krigsrubriker de senaste dagarna så är den svenska ekonomin fortsatt mycket stark. Sveriges BNP steg med 5,3 procent under andra kvartalet jämfört med året innan som också var ett mycket starkt år. Det enligt enligt SCB. Utvecklingen var dessutom bättre än väntat. Det går bra för Sverige.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. JonasE

    Nu när den svenska ekonomin är så stark så är det mycket märkligt att det inte tycks finnas pengar till en anständing sjuk och arbetslöshetsförsäkring!!.

  2. Edward Riedl

    Svar till Undrande moderat: (2011-07-29 20:38)
    Det är nog bättre du frågar Antonov om hans syften än mig. Dessutom betvivlar jag starkt att du är någon moderat. Din signatur ändras från inlägg till inlägg från samma mailadress. Hitintills har det bara varit angrepp på alliansen i olika former.

  3. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2011-07-30 12:48)
    Sverige har troligen världens bästa och mest omfattande sociala skyddsnät vilket gör din kritik mer än övermaga. Menar du genom detta att resten av världen inte är anständig? Jag säger inte att det finns delar som behöver förbätras – För det gör det. Vi arbetar för fullt med detta vilket du vet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.