Edward Riedl (M)

Bröllop

Idag om några timmar står jag i kyrkan med Lena och vår dotter inför släkt och vänner. Det har varit mer inför än jag kunnat tro vilket inte borde kommit som en chock då många vänligt påpekat just detta faktum. Men med stor hjälp av släkt och vänner ser det nu ut som om allt är i ordning och reda för dagens begivenheter. För ett år sedan på midsommarafton friade jag och nu snart ett år senare är det dags. Nu har jag lite egentid medan blivande frun under fyra timmar får hjälp med hår och smink samtidigt som dottern får hjälp av svägerskan att göra sig i ordning.

Edward Riedl (M).

16 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Lycka till och Grattis!!

    Den 25 augusti firar vi 17 årig bröllopsdag!Vi gifte oss på Korfu i 42 gradig värme, min dotter som då var 6 år sade; ”Mamma skynda på med det där giftermålet- jag vill bada!”

  2. Marianne Löfstedt

    Stort Grattis! Ni har en jättehärlig dag framför er, vi gifte oss i Frösö Kyrka den 17 juni 1961 men jag minns det som i går. Ta vara på dagen och framtiden.
    Kram
    Marianne

  3. Isak

    Grattis herrskapet Riedl. Jag var också tvungen till giftermål efter att i drygt tjugio år levt i synd.

  4. JonasE

    Kul för dig!!, gjorde samma sak i höstas, men som utförsäkrad fick det bli borgeligt, och utan fest…hade inte råd med annat, men kul för dig!!.

  5. Anonym

    Jenny Skjöld och Edward Riedl, Umeå, fick 20 december på Umeå BB en flicka, Izabel, som vägde 4 180 gram och var 53 cm lång.
    ER dotter???
    Heter inte nuvarande frun Lena???

  6. RS

    Lite läskigt att någon klockan 03:50 en tisdagsnatt kan återge detaljerna i något som torde ha publicerats för över tio år sedan. Du har en minst sagt intressant samling personer som följer din blogg.

    Hur som helst, stort grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.