Edward Riedl (M)

Socialdemokraternas nya laguppställning verkar inte ens gillas av de egna

När socialdemokraternas valberedning nu presenterat början till en ny laguppställning verkar inte ens socialdemokratin själv gilla utfallet. Ledande socialdemokrater lokalt och nationellt uttrycker sig mycket negativt kring den nya laguppställningen. Som politisk motståndare kan jag konstatera att en ny socialdemokratisk partiledare i Håkan Juholt som mycket tydligt deklarerat att de inte behöver förändras eller förnyas är mycket välkommen. Valrörelsen 2014 kommer då att bli mycket tydlig för väljarna. Då kommer vi i ett tredje val att ställa det nya arbetarpartiet moderaterna mot det gamla arbetarpartiet socialdemokraterna.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Leif

    Det är bara att gratulera. Måste vara skönt att den enda motståndare ni egentligen har är er själva.

  2. Ante Johansson

    Jag tycker det är bra att sossarna håller till vänster och att det blir tydligare skillnader mellan höger och vänster. Helt fel att försöka ändra sin politik för att vinna val. Man ska ha en politik man tror på och sedan kämpa för den oavsett om man får 15 eller 50 procent av rösterna.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2011-03-11 09:26)
    Samtidigt gäller det att inte underskatta sina politiska motståndare. Men den vänstersväng som nu verkar ske lär nog inte underlätta för s att komma tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.