Edward Riedl (M)

Jag hinner inte läsa alla bloggar på VK

Igår fick jag ett samtal från en partimedlem som undrade varför jag inte svarar på bloggar som kritiserar mig och moderaterna. Svaret är enkelt. Det finns alltför många bloggar på VK (vilket förvisso är kul) för att hinna läsa dem. Den som uppriktigt vill ha ett svar från min sida kan ringa, maila eller skicka en fråga på bloggen. Jag svarar alla på det viset.

Edward riedl (M).

4 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    En reflektion Riedl – Är du fortfarande ”på väg till Riksdagen”. Enligt FB rutan här bredvid är du det. *hehe*
    När du känner rastlös och tid över så vet du att vi är här. *ler*

  2. Leif

    Håller det inte emot dig. Man tittar helst åt ett annat håll när det är som värst. Rubriker som ”Intensivvårdad patient uppmanas inställa sig för arbetsprövning”, vem skulle inte låtsas om att man har mycket och göra? Det är väl iofs inte helt fel att du slutat försvara eran misshandel av svaga och helt enkelt skiter i att skriva om det. Det tyder ju faktiskt på någon sorts mänsklighet hos dig. Det skall du ha cred för.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-12-16 09:41)
    Du har rätt till din uppfattning hur fel den än må vara. Den som vill ha svar från min sida kan ringa, maila och skriva här på bloggen. Däremot hinner jag inte lusläsa nätet efter folk som avkräver mig svar i olika frågor.

    Sedan har vi olika uppfattning om alliansens politik är bra eller dålig. Sådan är demokratin. Vi fick oavsett vad du tycker faktiskt förnyat och förstärkt förtroende av väljarna till skillnad mot de röd-gröna som fick försvagat stöd i senaste valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.