Edward Riedl (M)

Fler soldater till Afghanistan

Enligt den blocköverskridande överenskommelsen kommer Sverige nu att öka både den militära och civila närvaron för att hjälpa afghanerna. Målsättningen är att i takt med att läget tillåter tillsammans med de andra länderna med insatser i Afghanistan omvandla uppdraget till att bli mer utbildande och stödjande. Det är en bra överenskommelse som inte lämnar utsatta människor i sticket utan står upp för de värden vi vill sända till omvärlden. Det är bara ytterlighetspartierna (V) och (SD) som valt att ställa sig utanför.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Pelle

    Edward du pratar så mycket om att sända fler oskyldiga Svenska kvinnor och män till Afganistan för att ”strida” på USA:s sida och sätta sina Svenska liv på spel.

    Nu är det väl dags att du tar DITT ansvar och åker i dessa Svenskars ställe?

    Men du kanske är för feg som vanligt och bara använder ditt ”munläder” som den högerpapegoja som du är!

    Åk dit och sluta ”gorma” möjligtvis kan du göra någon liten nytta där kanske som ”kulfång”?

    I riksdagen gör du enligt mitt sätt att se det ingen som helst nytta!

    DRA TILL AFGANISTAN EDWARD!

  2. RWR

    Pelle: Höjden av feghet kan också vara ett argt, otrevligt och osakligt anonymt inlägg!

    Jag anser att man bakom pseudonym har ett större ansvar över vad man skriver! Att gömma sig bakom en anonym kommentar kan ha sina skäl men det ger en inte rätt att vara otrevlig. Det om något är fegt!!

  3. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-11-05 18:51)
    På samma sätt som jag inte släcker bränder som brandman, bekämpar brottslighet som polis, tar hand om sjuka som vårdpersonal, utbildar barn som lärare eller betalar ut bidrag på socialtjänsten så är jag för alla dessa delar i vår gemensamma välfärd lika mycket som jag menar att vi har ett solidariskt ansvar att fylla gentemot vår omvärld på det sätt vi gör i Afghanistan. Men även du måste se det orimliga i att beslutsfattare inte sedan kan utföra alla dessa delar själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.