Edward Riedl (M)

Ohlys frieri

Vänsterpartiets partiledare friade igår i direktsändning (eller nästan eftersom han inte fick fullfölja det han tänkte säga). Vilken fantastisk slump att han väljer att fria bara några dagar innen valet och i direktsänd tv. För självklart hade han inte planerat detta utan det bara blev så. Men samtidigt när politiken blir alltmer personbunden blir avståndet mellan det privata och offentliga allt mindre. Ohly är verkligen inte ensam om att vara privat i det offentliga rummet. Men det lämnade en lite sliskig eftersmak hos mig när han för andra gången försökte fria i tv under ett politiskt framträdande. Därmed inte sagt att politiker inte får vara personliga och ibland till och med privata i det offentliga rummet. Men när det blir för beräknande känns det bara fel.

Så här tyckte Karin Magnusson på aftonbladet.

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. Enfaldiga människa...

    … så du tror han gifter sig för att vinna valet? Du gör mig så arg att jag vill slita mitt hår.

    Vad säger du om Filippa Reinfeldts barnhistorier då? Är inte det samma sak?

  2. Sara

    Sliskig skriver du högerman, när du skrev på din blogg att du skulle gifta dig nästa år du tyckte du det var gulligt -stackars sambo!

    Sliskigt är ditt sätt att närma dig politiken du är nog det ”sliskigaste” som hänt politiken i Umeå!

    Du är en politiker som sätter dig själv i första rummet på de flesta bilder du publicerar på din blogg!

    Du är en representant för EGOISMEN som högern företräder!

    Må de som ”tvingas” välja högern kryssa för någon annan representant för EGOISMEN än dig – lägre politiker har nog inte funnits på en röstsedel till riksdagen i den Svenska historien!

  3. mattias

    Ja, trista opersonliga anonyma påhopp kan man ju alltid kalla det när folk inte håller med. Jag undrar bara, ärligt Edward Riedl, vad hade du tyckt om det varit Fredrik Reinfeldt?? Blir lite patetiskt när ALLT en socialdemokrat eller vänsterpartist gör är FEL och ALLT en moderat gör är RÄTT!!

  4. Johan

    Tänk er Peter Eriksson i en regering! En mindre lyhörd person får man söka efter inte ens när de skulle tala gått om sina motståndare lyckades han. Att vi dessutom har ett 40% koldioxidmålssänkning (20% högre än alla nadra länder i Europa) skyller han på vattenkraften, menar karln att vi ska bygga ut fler älvar för att få vår energi att räcka till. Vindsnurror ja visst men de kan aldrig täcka vårt behov det vet alla som är lite insatt. Maud lyckade galant att förklara att vi 3dubblat vinkraften på 4år det talar väl sitt tydliga språk. Alliansen snackar bara inte de leverar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.