Edward Riedl (M)

416 000 dörrar knackade i hela Sverige

Den moderata kampanjen med att knacka på hemma hos väljare och dela ut valmaterial och erbjuda möjligheten till samtal för de som vill fortsätter i hela Sverige. Nu har vi fått kontakt med 416 000 hushåll på det sättet. Vi kommer att fortsätta vara överallt där människor är för att erbjuda möjligheten att samtala om framtiden Sverige med oss.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

16 kommentarer

  1. leif

    Vet att ni inte varit på sjukhuset där sjukskrivna rehabiliteras. Det vore ju ett utmärkt tillfälle för er att berätta vad ni tänkt göra med dom som är ofrivilligt sjuka. Men jag tror inte ens Moderaterna har mage att ställa sig framför människor och säga att dom skall fortsätta att sparka på dom för att Moderaterna anser att sjuka oftast är påhittade sjuka och fejkar sin sjukdom. Trots att doktorer och andra lärda säger något helt annat.

    Har jag fel?

  2. Tegsbo

    Jag träffade en man igår som snart är i pensionsåldern och han tycker att det är vidrigt att ni är ute med ”små tjejer” och försöker prata politik med de som har livserfarenhet. Dessa småtjejer vet ju inget om livet. Hur ska de kunna förklara vad ni vill mer er politik när de inte själv har någon erfarenhet av livet?

  3. Sara

    ”en som stördes” är dom inte ett reliöst samfund då?

    Ett samfund som stöttar de rika och ”spottar” på de fattiga?

    Mellan 2001 och 2009 så ”fattigdomen” hos ensamstående föräldrar i ålderklassen 21 – 29 år ökat med 300% med största ökeningen de senaste 4 åren!!

    Det är vad ”samfundet M” gjort i det Svenska samhället och söker stöd för att fortsätta – låt oss gemensamt sätta stopp för dem!

  4. Edward Riedl

    Svar till En som stördes (2010-09-16 10:48)
    Vi skäms inte och vågar stå för vilka vi är, för vad vi står och vi kommer ut så vi kan föra ett samtal med människor om framtidens Sverige. Om du nu blev störd av en moderat i tio sekunder en gång var fjärde år så är det rimligen ett billigt pris för demokratin.

  5. Edward Riedl

    Svar till Tegsbo (2010-09-16 10:54)
    När du skriver småtjejer börjar jag verkligen undra vilka fördomar du ruvar på. Visst finns det kvinnor i spannet 20-30 år som är aktiva men fler är 60+. Den stora utmaningen för både oss moderater och andra partier är att få med fler unga i politiken men även kvinnor. Den syn du har på kvinnor lär inte underlätta rekryteringen för något parti. Jag hoppas och tror att din ilskamot moderaterna bara blev lite missriktad i ett ögonblick av obetänksamhet.

  6. Sara

    Ett vanligt svar från dig Edward är att försöka smutskasta den som kommenterar – men var är svaret på frågan om ”nyfattigdomen” för ensamstående föräldrar som ni skapat?

    ”Anonyma” kommentarer skriver du det är ju så att du valt att ge offentlighet åt dina åsikter jag har valt den rättighet runt valet som jag har – nämligen anonymitet!

    Det är valfrihet!

  7. Isak

    Bra jobbat Riedl och Moderaterna. Ni har nu nästan knackat
    på hos lika många som Sverige har arbetslösa. Vet inte om
    det var er målsättning. Tyvärr så har vi många i åtgärder
    som upphör efter den 19 sept. så arbetslösheten torde öka.
    Har själv två bröder, som blir arbetslösa en den 15 okt.
    och den andre den 30 okt. För deras skull så hoppas jag på
    en röd/grön seger på Söndag.

  8. Edward Riedl

    Svar till Sara (2010-09-16 11:59)
    Självklart är det bra att vanliga människor kan komma till tals genom anonymitet. Men om du tycker att jag smutskastar dig som kommenterat ber jag dig vänligen läsa vad du själv skrivit. Jag tror läsarna själva kan avgöra vem/vilka som smutskastar och inte.

    I takt med att opinionen blivit allt starkare för alliansen får jag och andra moderater allt fler kritiska och ibland otrevliga kommentarer från ”vanliga medborgare”. Vi kan säkert dra olika slutsatser från detta.

  9. Sara

    Återigen herr högerman så är du otrevlig – snackar om smutskastning i ditt svar men på sakfrågan har du inget svar!

    Hur kan dina partikamrater valt att sätta dig på riksdagslistan – jag tror att dom skämtat med dig och alla andra moderater!

    Din retorik tillhör 40-talets retorik!

  10. Arg ung

    Verkar som att ”Tegsbon” fastnat i medelåldern och i sin trångsynhet. Att du tror att unga inte har någon erfarenhet är en grov miss. Det är ju främst unga som drabbas av livets stora utmaningar. Det är unga som är främst pålästa och drivna. Att du kan sitta där och säga sånna saker visar bara hur trångsynt du är som inte låter unga få en chans i livet att utvecklas. Det är skam om inte annat. Utan oss unga går inte Sverige framåt. Håll det i minnet! Det är vi som är framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.