Edward Riedl (M)

Moderatkampanj på Strömpilen

Idag träffade vi väljare på Strömpilen under ett par timmar kring lunchen. Flera som var med på kampanjen kom sent och han inte vara med på fotot tyvärr. Dessutom var det kampanjer på flera andra håll bara i Umeå. Vackert väder om än lite kallt och många trevliga samtal var trevligt. Det är många som kommer fram och pratar med oss. Det känns verkligen som vi har medvind just nu.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Fråga från mig. Är ni ute på ställen där många sjukskrivna befinner sig? Typ BAS på sjukhuset. Är ni där och pratar om eran förträffliga sjukförsäkring eller undviker ni ställen där ni medvetet sparkar på dom svaga? Hur fungerar det när ni är på strömpilen och det kommer en person som uppenbart har något fysiskt eller psykiskt problem, undviker ni att prata med dom? Eller vågar ni stå där och erkänna vad ni gör med dom?

  2. Jonte

    Leif, jag tror mig veta vad Edward avslöjar;

    Hela socialförsäkringssystemet beräknas gå med nära 90 miljarder i vinst under perioden 2010-2014. Enbart sjukförsäkringen genererar en vinst till statskassan på 63 miljarder. Men, pengarna går inte till de sjuka eller de arbetsskadade…

    …pengarna går till skattesänkningar.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-09-02 15:48)
    Det finns en överenskommelse att inte bedriva politiskt arbete i sjukhusets lokaler. Annars försöker vi vara på alla ställen där människor finns. Vi vill träffa och prata med alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.