Edward Riedl (M)

Alliansen satsar mer pengar på äldreomsorgen

Alliansregeringen föreslår nya satsningar på äldreomsorgen under den kommande mandatperioden för att öka valfriheten och förstärka äldres rättigheter inom äldreomsorgen. Med en fungerande jobbpolitik där fler är med och arbetar och betalar skatt för vi mer pengar till vår gemensamma välfärd. Det är ingen slump att alliansen klarat av större satsningar på välfärden än den gamla s-regeringen.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Är det inte risk det blir som i England nu, för lite inkomster och för stora utgifter?

    Alla partier bjuder över varandra,och alla ska sänka skatterna, var kommer alla pengar ifrån?

    Sen så skall Alliansen sälja ut företag för att minska statsskulden,vad göra sen,då staten inte äger några företag? Vad ska man då betala statskulden med om Ni sänkt inkomsterna och höjt utgifterna?

    Eller köper politikerna jobben med båra pengar?

  2. Lars Gidlöf

    Hur kan Ni säga att ekonomin skötts så bra av Alliansen, Ni borgare har ju alltid höjt statsskulden och att den nu inte ökat så mycket under finanskrisen beror ju på att Ni sålt tillgångar på nästan 100 miljarder.

    Hur räknar Ni klara Er sen då allt sålts ut?

  3. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2010-08-24 11:46)
    Med tanke på att Storbritannien och Sverige har hanterat sin ekonomiska politik väldigt annorlunda under krisen haltar din jämförelse kraftigt. Dessutom är både Reinfeldt och Borg tydliga med att inga förslag får äventyra stabila statsfinanser. Hitintills är det bara vänsterpartiet som kan tänka sig att strunta i stabila statsfinanser. De hör som bekant till det röd-gröna laget.

  4. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2010-08-24 11:56)
    Sverige har klarat sig mycket bra genom den globala finanskrisen. Vi har idag Europas mest välskötta ekonomi och minst underskott i de offentliga finanserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.