Edward Riedl (M)

Valstugan i Umeå har öppnat

Idag öppnades valstugorna i Umeå. Det kom rätt mycket besökare förbi och pratade med oss. På bilden är jag och Anders Ågren.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. Frågande

    Får jag bo i er valstuga? Det är nämligen så att jag är utförsäkrad och har 23 dagar kvar i mitt hus. Sen är jag ute på gatan utan hem. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är sjuk och kan inte jobba. Men jag får inga sjukpengar.

    Nu är det slut

  2. Edward Riedl

    Svar till Frågande (2010-08-21 17:18)
    Jag kan omöjligt kommentera ett enskilt fall då jag inte vet något om din livssituation. Men ingen hamnar på gatan i Sverige. Den som är sjuk får ersättning från sjukförsäkringen och den som bedöms kunna börja jobba igen med hjälp av sjukvårdsinsatser, rehabinsatser eller annat stöd får sin ersättning från arbetslöshetsförsäkringen. ingen blir helt utan bidrag eller ersättningar.

  3. Svea

    Edward du vet väl att det är ”stugsista” nästa helg och det är tradition att man är sista helgen i stugan den helgen?

    Jag hoppas att alliansen följer denna tradition och lämnar sina stugor nästa helg eller skall ni ”göra våld” på denna tradition också?

  4. Pelle

    Det måste väl vara ”otoooligt” för dig Edward att det finns människor som drabbas hårt av alliansens politik?

    Du har skrivit på din blogg att allt blivit bättre i alliansens Sverige ”fan tro´t”!

    Så fort det kommer fram någon och berättar hur er politik slagit för dem så svarar ni HÖGERMÄNNISKOR att ”jag kan inte kommentera enskilda fall”.

    Ni har ingen som helst empati i er politik utan har bara för ögonen att ge de som redan har det bra – bättre – på samma sätt som högern alltid försökt göra – ”skämmes ta me fan”!

  5. Frågande

    Jo Edward. Jag (och flera till med mig) har blivit satta på gatan utan pengar. Jag är utförsäkrad för att jag inte får vara sjuk längre. Nu får jag inte ett öre i pengar. Det är så det ser ut i Sverige. Jag hoppas på mitt liv att jag får bo hos min mamma, annars blir det gatan.

    nu är det slut på riktigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.