Edward Riedl (M)

Målet är att besvara alla på min blogg

Min målsättning är att besvara alla på min blogg. Givetvis försöker jag att i möjligaste mån också svara så snabbt som möjligt. Men verkligheten är att det finns annat än bara bloggen som tar min och andra politikers tid. Trots det försöker jag fortfarande att besvara alla som kommenterar här. Däremot kan det ibland ta  lite tid innan jag hinner och någon gång kan det också hända att någon glöms bort. Efter påpekande försöker jag dock gotttgöra detta. Men eftersom jag får många hundra kommentarer varje månad så blir det ibland fel.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

12 kommentarer

  1. Anders Lindgren

    Brukar du svara på kommentarer? Jag tycker mest du skriver ”nonsens”, ”Du är en otrevlig människa” eller ”storm i ett vattenglas” och det kallar jag inte svar.

  2. Pelle

    Besvara skriver du, jag tycker att du ”spyr galla” över oss som kommenterar på din blogg.

  3. Idefix

    Min åsikt är följande; rödgröna är det enda alternativet för Sverige. Varför? Pga att den rödgröna modeleran går åtminstonde att forma, om vi ”folket” vill och med detta värderar det som kallas demokrati. Vill absolut inte sticka under stolen med att de rödgröna har ”sprickor” med deras valberedning. Men det blåa alternativet är solidt – det går inte att rubba deras trångsynta, kortsiktiga samt egoistiska vyer för vår framtida valfärd m.m. Inte av oss medborgare… Punkt!

  4. Idefix

    …Avslutningsvis uppmanar jag alla istället på att lägga er energi och tid på att motarbeta KD samt SDs chanser. Gällande KD; Vi är ett sekulärt demokratiskt land. Sedan år 2000 skildes kyrka och stat åt, just därför har KD inget inom svensk politik att göra! Gällande SD; Ett parti som främjar främlingsfientlighet ÄR inget parti som skall beskådas som demokratiskt. PUNKT! Resterande partier /bortsett från alliansen) inför valet må ha bristande tillit bland många av oss, med detta går att göra något åt. Viktigaste är ATT KD OCH SD HAMNAR UNDER 4% SPÄRREN!

  5. Edward Riedl

    Svar till Anders Lindgren (2010-07-03 17:29)
    JUag håller inte med dig. Jag tror de som läser komentarerna och mina svar själva kan bedöma vem som är otrevlig eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.