Edward Riedl (M)

Nu måste vi jobba hårdare

Idag komSCB med sin majmätning och där leder fortfarande de röd-gröna över alliansen även om trenden även där är tydlig. Moderaterna går framåt och socialdemokraterna backar. Mätningen är gjord under maj månad och förhoppningsvis har de därför missat de röd-grönas ras i opinionen. Men oavsett mätningar så gäller det nu att jobba hårdare för oss i alliansen för att säkerställa att alliansregeringen sitter kvar efter valet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

  1. Tommy

    En förklaring kan vara olika mätperioder. SCB påbörjade sina mätningar redan i slutet av april, innan de rödgröna lagt sin budgetmotion, och hela 70 procent av undersökningen är från början av maj.

    Det stora släppet för de rödgröna har ju kommit på senare tid o det har denna undersökning missat.Vändningen för Alliansen i de andra mätningarna började i mitten av maj, SCB började mäta redan i slutet av april.

    Så mycket för den undersökningen.

  2. leif

    Nej, ni måste inte jobba hårdare. Ni måste analysera eran politik och förbättra de ställen där ni uppenbart straffar dom svaga för att dom är just svaga.

  3. LS

    Du är säkerligen en intelligent man med hjärta, ditt stringenta språkbruk till trots, så jag förstår inte varför du envisas hålla till höger när Ni uppenbarligen inte för en människovänlig politik? Du gör mig besviken.

  4. Nu är det kört för högern!

    Nu har de rödgröna startat upp valrörelsen och då går de inte att stoppa. Det hjälper föga vad högerns partisekreterare Schlingerbultman än hittar på för historier. De är inte trovärdiga.

  5. Valle

    Bra Edward jobba hårdare med dörrknackning!

    Enligt P4 extras undersökning på deras webb så är 85% av Svenska folket mot dörrknackning av politiker!

    Mera dörrknackning av er högerpolitiker hjälper de röd/gröna till regeringsmakten – det är nog en slutssats man kan dra av den undersökningen och av ert besök!

  6. Edward Riedl

    Svar till leif (2010-06-10 14:10)
    Jag tycker att vi har en bra politik och vi måste bara fortsätta berätta om den så tror jag det kommer att gå bra för oss i valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.