Edward Riedl (M)

Landstingsstyrelse: Skatteintäkterna ökar

Idag har vi landstingsstyrelse och under den ekonomiska dragningen kan vi glädjande notera att skatteintäkterna ökar snabbare än vi tidigare trodde. Den svenska ekonomin återhämtar sig snabbare vilket gör att skatteintäkterna också ökar. För bara de första fyra månaderna så har skatteintäkterna varit hela 27 miljoner kronor högre än prognosen för landstinget i Västerbotten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Konrad R

    Naturligtvis räcker inte statsbidragen trots de ”upphottade” konjukturstöden som gav grovt klirr i kassan. Begär inte mer av regering och riksdag, det har fullt upp med att vara solidariska med storstadsregionerna.
    Skär ner för 100 mkr till så resultatet ser bokföringstekniskt aningen snyggare ut. Då kanske investerarna strömmar till. Välfärdens innehåll ska vi inte mäta. Vad har medborgarna med ett samhällsföretag att göra? Hur mycket är optionen värd idag. Ropa SÄLJ!!!

  2. Edward Riedl

    Svar till Viktor (2010-05-18 17:08)
    Den socialdemokratiska majoriteten klarar tyvärr inte av att sköta pengarna i vårt landsting. Men att alliansregeringens politik på nationell nivå ger oss goda förutsättningar förbättrar trots detta för länets patienter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.