Edward Riedl (M)

Bild från kvällens dörrknackning på Sofiehem

Ikväll var vi ett glatt gäng från moderaterna som var på Sofiehem och knackade på. Det var riktigt roligt att gå runt på Sofiehem i kvällens solsken och träffa trevliga umebor.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Vi som inte duger

    Hejsan. Jag bor på Ersboda och jag är också människa och har rösträtt, men måste man vara rik och bo på Sofiehem för att få ”chansen/risken” att ni ska knacka på vår dörr eller? Är Ersboda en för fattig stadsdel för att ni ska ställa era nya skor på våra gator och köra era nya bilar till våra parkeringar? Duger inte vi till?

  2. Edward Riedl

    Svar till fransson (2010-05-11 23:21)
    Vi blev tyvärr bara sex personer då flera fick förhinder. Men eftersom vi kör kampanjer i princip varje kväll är jag riktigt nöjd ändå.

  3. Edward Riedl

    Svar till Vi som inte duger (2010-05-12 12:39)
    Vi kommer att återkomma fler gpånger och kampanja på Ersboda precis som i alla andra stadsdelar i Umeå. Vi kommer även att besöka byarna utanför stan. Sedan tror jag ditt mfl:s sätt att skriva på slår tillbaka på er själva.

  4. Frågande

    ”mfl:s sätt att skriva”? Vad menar du med det? Att vi som är fattiga får skylla oss själva? Att inga stekta sparvar flyger in i våra munnar?

    Fy vilken nedvärderande människa du är, förstår du inte det? Vi som är fattiga har inga pengar och vi har inte råd att flytta till de rika stadsdelarna. Jag blir tårögd av hur du nedvärderar andra människor

  5. Edward Riedl

    Svar till Frågande (2010-05-14 11:10)
    Du fortsätter själv i samma spår som tidigare skribent. Jag har aldrig sett ner på andra människor vilket ni försöker påstå. Men när ni inte längre med sakliga argument kan föra samtalet vidare lägger ni debattnivån vid detta. Påståenden som du skriver har jag aldrig gett uttryck för. Så varför skriver du som du gör? Men som jag skrev tror jag övriga läsare genomskådar den här typen av retorik som bygger på att era politiska motståndare är onda människor. Sådant slår tillbaka i slutändan och det politiska debattklimatet blir lidande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.