Edward Riedl (M)

Höjda skatter för alla med de röd-gröna

Om Mona Sahlin (S) och de röd-gröna vinner valet väntar skattehöjningar för alla. Det värsta är inte de förslag som de i dagsläget lagt även om det är illa nog utan de fortsatta skattehöjningar som väntar under en mandatperiod där de röd-gröna tänker återställa alliansens politik. Lägg istället en röst på alliansen så får ni både fler jobb och mer pengar till välfärden.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , ,

26 kommentarer

  1. lf

    Vad anser du skatter skall gå till?
    Sen ER du har ju alltid rätt.Då vill jag att du skall svara på en enkel fråga.Anser du att du har rätt då du påstår att bloggare kan radera de kommentarer som de får?

  2. (S)une

    Väljarna kan själva surfa på Internet, googla sig fram till Eurostats databas och studera facit. Siffrorna för ”unemployment rate” (arbetslöshet) är en dyster läsning för Sverige.

    Det blev inte fler jobb och mer tillväxt bara för att den svenska regeringen gjorde arbetslösa och långtidssjuka fattigare.

  3. Observer

    Förra valet lovade Ni också fler jobb – men vad blev det – massarbetslöshet – som kommer att bestå!

    Högre skatt på de rika skapar nya jobb i den sociala sektorn!

    90% av tjänar på de röd-grönas politik!

    Håll dig till fakta!

  4. Isak

    Om Moderaterna och Alliansen vinner valet, så blir det
    höjda skatter för alla. Eller vem kommer att betala
    Alliansens utgifter dom kommande fyra åren. För ni kan
    väl inte mena att sjuka, arbetslösa,pensionärer och ensam-
    stående med barn skall bära ännu större bördor, och att
    dom rika skall bli ännu rikare. Någon rättvisa måste väl
    även en Moderat gilla.

  5. Arbetare

    Jo men Isak, tror inte du att de hittar fler företag och tillgångar att sälja ut, så klarar man ett par år till.
    Minst 25 miljarder/år är målet.

    Bygga för framtiden är ju inte själva poängen, utan vitsen är systemförändringen.
    Bygga samhället för medborgarna är ju inte heller poängen, bara rika, friska, företagare räknas. De ska belönas, de röstar ju ”rätt”.
    Poängen går före omsorg, ideer före lidande och makten före rättfärdighet!

  6. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-08 17:31)
    Skatter skall gå till vår gemensamma välfärd vilket du kan läsa dig till i mina bloggar.

    Din andra fråga har besvarats av både mig och VK.

  7. Edward Riedl

    Svar till (S)une (2010-05-08 18:10)
    Om du ser efter på SVD och deras artikelserie med faktakollen så passerar inte dettta påstående faktakollen. Arbetslösheten har inte ökat snabbare i Sverige än i övriga Europa.

  8. Edward Riedl

    Svar till Observer (2010-05-08 19:00)
    Det som du skriver klarar ingen granskning alls. Dessutom väljer du och andra vänstersympatisörer konsekvent att strunta i den globala ekonomiska krisen. Jag tror väljarna genomskådar sådana enkla försök att bluffas.

  9. Edward Riedl

    Svar till Arbetare (2010-05-08 23:06)
    Jag tror vanliga väljare ser igenom era försök att svartmåla och bluffa. Testa istället att berätta om vad ni själva vill göra om ni vinner valet. Men förlåt. Det var precis vad ni gjorde när de röd-gröna föll som en sten i sista opinionsmätningen…

  10. lf

    Så bra att du svarade på mina enkla frågor.En fråga :tycker du att skatter skall utjämna skillnader i samhället?
    Sedan jag har kanske varit övertydlig då det gäller bloggandet.Men tänk om läsarna och de som kommenterar tror att deras kommentarer kommer bort.Då är ju bloggens värde mer eller mindre värdelöst.Hur kan du bara komma på tanken.Bra att VK klargjorde vad som gäller.
    Vad jag vill säga med detta är du kastar ut påståenden som saknar grund.En del tar du tillbaka en del (och det är det mesta)bortförklarar du.Det är inte bra för en blivande riksdagsman.

  11. Isak

    Trodde nog att Herr Riedl skulle gå i fällan och förklara
    att Alliansen minsann kommer inte att höja några skatter
    under den kommande mandatperioden. Jag glömde naturligtvis
    att ni kan ju sälja ut alla statliga företag och låna ännu
    mer pengar. Ursäkta min tidigare osakliga kommentar.

  12. Arbetare

    Till lf; Jag har läst på en annan bloggsida, att man KAN radera kommentarer, med påföljd att även själva inlägget raderas, och då får man lägga in inlägget på nytt.
    Inte svårare än så.

  13. lf

    Jag förstår ditt”Arbetares”inlägg.Det är en teknisk fråga.Den saknar betydelse.Men då en blivande riksdagsman säger att bloggare kan radera kommentarer då kommer frågan på en annan nivå.Edvard Ridel du har som ditt främsta vapen ”Bloggen”.Du må stå över oss vanliga människor,men håll dig till sanningen.

  14. Edward Riedl

    Svar till Isak (2010-05-09 17:56)
    Sverige är det land i Europa som har lånat minst pengar under den globala ekonomiska krisen. Vi har med andra ord minst underskott i de offentliga finanserna i hela Europa. De pengar som försäljningar av statliga företag inbringat har gått till att amortera den svenska statsskulden.

  15. Edward Riedl

    Svar till Isak (2010-05-09 18:01)
    Precis som det finns vissa som tror att många kritiker på min och andra moderaters bloggar är samma personer så finns det självklart personer som tror att andra signaturer är densamma som vissa moderater. Men jag har och kommer alltid att skriva under med eget namn. Om du sedan vill eller inte vill tro det är upp till dig.

  16. Edward Riedl

    Svar till Arbetare (2010-05-09 18:38)
    Ni får ta upp detta med VK som administrerar detta. Jag har aldrig tagit bort några kommentarer på min blogg. Sådant sköter VK.

  17. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-09 19:27)
    Då jag aldrig raderat en kommentar (huruvida detta är tekniskt möjligt eller inte får du debattera med VK och andra bloggare som du menar har tagit bort dina kommentarer) på min blogg utan endast svarat på en fråga från dig där jag trodde det var möjligt förstår jag inte dina inlägg. Ta sådant med VK som sköter detta. Jag har aldrig raderat en kommentar.

    Sedan är bloggen bara en av flera olika kanaler att nå människor.

  18. Alliansväljare

    Med Lars Ohly i en ev rödgrön regering får den arbetande låginkomsttagaren det jobbigt, Ohly var ju uttalat besviken över att det i budgetförslaget från de rödgröna inte ingick höjd inkomstskatt! Men vem vet vad det blir efter valet… Dessutom höjer man bensinskatter och transportavgifter i ett läge där lågkonjunkturen ännu biter sig fast! Det är så remarkabert att man saknar ord! Och talet om miljö hit och dit, nix, det handlar bara om en sak: Suga ut så många skattekronor som möjligt från det arbetande folket! Jag litar verkligen inte på de rödgröna!

  19. lf

    Har jag sagt att du raderat kommentarer? Har jag sagt att VK tagit bort mina kommentarer Nej vad jag har sagt är att du i en kommentar sagt att Paul Redstig har rätt att radera kommentarer om de blir för felaktiga.
    Du måste hålla dig till sanningen.

  20. Edward Riedl

    Svar till Alliansväljare (2010-05-10 17:11)
    Jag tror precis som dig att det väntar kraftigt höjda inkomstskatter om de röd-gröna vinner valet.

  21. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-10 20:18)
    Eftersom du påstod att han raderat kommentarer antog jag (dock felaktigt vilket nu är bekräftat) att det var möjligt. Det var kring detta jag svarade dig för länge sedan. Sedan dess har du fått svar av både mig och VK i kommentarerna till min blogg. Att du bara orkar hålla på i veckor kring något sådant här förvånar mig. Prova att gå vidare istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.