Edward Riedl (M)

Lång dags resa mot natt

Vulkanutbrottet på Island gjorde att flygtrafiken ställdes in under torsdagen. För att kunna närvara vid vår moderata kommunala rikskonferens  i Göteborg där jag medverkade i ett seminarium blev det bilen. Hitintills har det blivit 170 mil och om ytterligare cirka 30 mil är jag åter hemma i Umeå och Västerbotten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

10 kommentarer

  1. lf

    Kan du tala om för mig vem som är intresserad av hur du har tagit till Göteborg och hem.Ja möjligtvis MYH.

  2. Edward Riedl

    Svar till Myh (2010-04-17 13:32)
    Jag har varit inne och läst din blogg. Jag pratar givetvis gärna mer med dig om detta. Du är välkommen att ringa mig så kan vi göra det. Då kan vi prata mer om du vill. Men i korthet:

    Vår politik handlar om att hjälpa och stödja människor tillbaka till arbetslivet när det är möjligt. Men för alla går det inte efter man försökt med allt och vissa vet man redan från början att det inte går. Där finns sjukförsäkringen.

    Men vår välfärdsmodell förutsätter att alla som kan arbeta och betala skatt också gör det. Vår välfärdsmodell är bra men måste också betalas.

  3. Edward Riedl

    Svar till Svea (2010-04-18 09:08)
    En varm och trevlig kommentar som du måste känna dig stolt över. Dock avslöjar den mer om dig som människa än om mig… Något att tänka på kanske…

  4. lf

    Nej,nej,men man kan väl inte kommentera en blogg före man läst den,eller hur.Jag hävdar fortfarande,vem är intresserad av hur du tar dig till Göteborg och tillbaka.Vad är meningen med denna blogg.Kan du utveckla?

  5. Humornisse

    ”Vår politik handlar om att hjälpa och stödja människor tillbaka till arbetslivet när det är möjligt.”

    Snacka om att ljuga så man blir blå (hahaha)
    Er politik handlar om att om man inte jobbar pga olika anledningar så är man inte värd vatten. Om man inte kan jobba så ska man inte finnas. Där har du er ”arbetarlinje”. Om man inte kan jobba för en rik företagare och tjäna in massor med pengar åt ägarna, så är man inte värd att leva.

    Hur kan du sova på nätterna

  6. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-18 16:44)
    Faktum är att många läsare av min blogg är moderater som tycker sådan information är intressant. Då jag försöker vara intressant för många innebär det att innehållet varierar. Ibland kan du tycka det är intressant – Ibland inte. Min poäng är att du ändå måste finna mycket i min blogg intressant eftersom du är en flitig läsare och kommenterare av den. Därmed inte sagt att du kommer att gilla allt alla gånger.

  7. Edward Riedl

    Svar till Humornisse (2010-04-18 17:17)
    Fördomar likt de du bär på delas tack och lov av allt färre. Vi har ett väl fungerande välfärdssamhälle som ständigt behöver utvecklas. Vi har dessutom en bra jobbpolitik som möjliggör fortsatt utveckling av det välfärdsbygget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.