Edward Riedl (M)

Holmlund bara gnäller på alliansen och dess företrädare

Idag kritiserar Umeås kommunalråd Lennart Holmlund (S) mig på bloggen för att jag skryter om moderata ministrar och nu senast utmanaren om makten i Umeå kommunalrådet Anders Ågren (M).

Men att jag eller andra moderater slutat prata om politikens innehåll är bara kvalificerat trams från Homlunds sida. Men jag kommer att fortsätta lyfta fram våra duktiga företrädare. Men till skillnad från Holmlunds ständiga gnäll på alliansen och dess företrädare hela tiden så skriver jag om vad vi moderater vill göra och vilka som skall göra det i positiv bemärkelse.

Mitt råd till Holmlund är: Berätta vilken politik du och ni sossar vill bedriva (gärna hur ni tänker finansiera er önskelista också), med vilka företrädare ni vill göra det (Sahlin, Bodström mfl.) och med vilka samarbetspartners (vänsterpartister och miljöpartister) ni tänker göra det.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

11 kommentarer

  1. leif

    HUr kan politiker styra ett land. Ni käbblar om sånt vanligt folk inte bryr sig ett skit om. Kom med något vettigt istället för att klaga på andra

  2. Wotan

    ”Men till skillnad från Holmlunds ständiga gnäll på alliansen och dess företrädare hela tiden så skriver jag om vad vi moderater vill göra och vilka som skall göra det i positiv bemärkelse.”

    Hej och hå. Ta och rannsaka dig själv lite. Eller, scrolla bara bakåt lite i din blogg och titta hur många av dina inlägg som faktiskt handlar om gnäll på de rödgröna.

  3. lf

    Du blåser upp dig mer och mer.De flesta som är kritiska till din samhällssyn är belackare.Det måste väl innefatta Kommunalrådet Lennart Holmlund.Du var stor i korken då du påstod att jag sympatiserade med terrorister.Jag trodde att du lärt dig något av att kasta ut sådana ogrundade påståenden.Det tog mig oerhört hårt att en blivande riksdagspolitiker kan komma med så ogrundade anklagelser.Mitt råd till dig är:Köp Mikael Wiehes nya album och lär dig vad solidaritet är.

  4. Man märker desperationen som börjat komma!

    Vilken löjlig kommentar från If.Vilken bloggare skall bry sig om en anonym snyftarvals?
    Ni moderata bloggare gör ett fantastiskt arbete,och det syns tydligt och klart hur jobbigt många har det i sina kommentarer.
    Skillnaden mellan Edward Riedl och vi anonyma är att bloggaren står för vad han skrivit.Rakryggat är ordet,man blir så inponerad av dessa Moderater.

  5. Edward Riedl

    Svar till leif (2010-04-06 15:31)
    Alternativet till demokrati är diktatur. Jag föredrar det förstnämnda. Sedan kan du , om du nu tycker att kvaliteten på dagens politiker är för dålig, alltid ställa din egen person till medborgarnas tjänst. Så fungerar demokratin.

  6. Edward Riedl

    Svar till Wotan (2010-04-06 15:31)
    Visst ägnar jag en del bloggar åt att kritisera de röd-gröna. I detta har du helt rätt. Däremot finns det en stor skillnad mot Holmlunds blogg som i praktiken uteslutande spyr galla över hans politiska motståndare. Där ligger skillnaden, inte i att jag aldrig kritiserar de röd-gröna.

  7. lf

    Vad som står om terroristanklagelser står ju att finna på EVs blogg tidigare.Du,EV kan väl ändå inte påstå att du inte har skrivit att jag och andra sympatiserar med terrorister.Du som tycker att EV är rakryggad så kan jag bara säga att jag står för vad jag skrivit.Men om du som anonym inte kan stå för vad du skriver så kan jag bara beklaga.
    Jag heter Leif Fransson och är en vanlig pensionär i Umeå.Vad heter du? Och var har du din ryggrad?

  8. lf

    Om du EV kan tycka bra om en bloggkommentator som inte kan stå för det han/hon skrivit då har du lagt ribban lågt som vanligt.

  9. Johan Karlsson

    Holmlund borde börja fundera på en comeback i isoleringsbranchen. Tror det skulle vara bra för Umeå med lite friskt blod. Vänsterkartellen hade ett bra läge att befästa sitt försprång i opinionen men detta gled dem ur händerna. Kanske har deras partistrateger insett att deras alternativ är så uselt att det är bättre att vara tysta om den egna politiken och istället gnälla på regeringens. Den moderata skattesänkning som skett de senaste åren verkar av vissa ses som välfärdsstatens undergång. Tala om att leva i en bubbla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.