Edward Riedl (M)

Regeringen hanterar den globala ekonomiska krisen väl

Det går relativt bra för Sverige trots de yttre påfrestningar som den globala ekonomiska krisen innebär för både företag och anställda. Med stabila statsfinanser i ryggen kan regeringen fortsätta bedriva en expansiv politik för fler jobb när konjunkturen vänder. Dessutom innebär kraftigt ökade statsbidrag till kommuner och landsting att jobben i offentlig sektor till största del kan räddas så att krisen inte förvärras och blir en inhemsk kris.

Vänsterkartellen försöker nu desperat att skilja den ekonomiska krisen från effekterna av densamma i sin retorik. I deras världsbeskrivning har regeringen skapat en jobbkris i Sverige… Men snälla nån. Tror ni verkligen begåvade människor går på sådant svammel? När världsekonomin svajar och världshandeln minskar drabbas självklart svenska jobb i industrin vilket får följdverkningar i övriga ekonomin.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mats

    Jo Edward – begåvade människor ser vad regeringen inte gjort – och det lilla dom gjort är gjort alldeles för sent!

    På VK webben idag kan man läsa att bara i Västerbotten har vi de högsta arbetslöshetssiffrorna sedan 1999 – att man sedan har den sämsta akasseförsäkringen i ”mannaminne” är också helt klart för de som är begåvade.

    Vi begåvade ser det DU inte ser – verkligheten!

    Sedan tycker jag att det du skriver på din blogg måste börja gå genom VK:s censur – du är nu i dina skrifter utanför det som kan kallas acceptabelt språkbruk – att kalla människor som inte tänker som du för ”icke begåvade” är ett politiskt lågvattenmärke av en högerpolitiker långt ute på högerkanten i Svensk politik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.