Edward Riedl (M)

En bra politik för att få tillbaka människor i arbete

Under morgonen var jag på ett frukostmöte med repesentanter från de olika delarna i rehabprocessen. Landstinget, försäkringskassan och andra var där. Det är spännande att höra hur vår allianspolitik faktiskt hjälper människor som varit sjuka tillbaka till arbetsmarknaden igen. Genom rehabmiljarden möjliggörs ett effektivare arbete för att hjälpa människor i utanförskap.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till Mats (2009-10-01 12:33)
    Enligt de som arbetar med regeringens rehabmiljard från landstinget, försäkringskassan mm är bilden en annan än den du beskriver. Sedan kan det säkert finnas både de som upplever sig ha fått det både bättre och sämre. Men för vissa grupper som levt i utanförskap har den nya politiken varit lyckosam. Regeringen har framförallt satsat på gruppen kvinnor.

  2. Edward Riedl

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-01 13:00)
    Nu förstår jag inte riktigt. Alliansregeringen har satsat stora summor pengar för att få rehabprocessen att gå både snabbare och förbättra resultatet. Ambitionen är att den som behöver hjälp skall få det så snabbt som möjligt. Med rehabpengar från regeringen har det möjliggjorts. Så på vilket sätt vi skulle vara emot rehab kan jag inte förstå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.