Edward Riedl (M)

Moderaterna går framåt i opinionsmätning…

Alltid lika trevligt att läsa om opinionsmätningar där vi moderater går framåt. Nu senast i gårdagens demoskop. Dessutom är både C och KD över 4%-spärren vilket är nödvändigt för ett fortsatt regeringsinnehav. Dessvärre tar sig SD fortfarande i i riksdagen med nuvarande opinionssiffror. Dessutom ökar de sitt stöd hos väljarkåren något.

Men en opinionsmätning skall endast ses som en vägledning och arbetet med att göra ett bra Sverige bättre fortsätter oavsett kortsiktiga väljarvindar. Det är helheten och det samlade alternativet som i slutändan skall ställas mot varandra  i kommande val om ett år.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

3 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Glädjande nyheter! Vänsterblockets osanningar angående regeringens insatser under lågkonjunkturen torde genomskådas av allt fler. Däremot delar jag inte din åsikt om SD:s eventuella inträde i riksdagen. Även om jag inte sympatiserar med detta parti tror jag det vore bra för debatten i integrationsfrågan om dom kom in i riksdagen. Sossarnas migrationspolitik verkar ha gått ut på att ta emot så många flyktingar som möjligt för att sedan överge dessa så snart uppehållstillstånden beviljats. Invandrarna måste ges bättre möjlighet att ta sig in på arbetsmarknaden och integreras i samhället. På så vis skulle varje invandrare vara ett tillskott till ekonomin och åsikterna om invandringens kostnader som SD framför skulle sakna all grund.

  2. Tord Oscarsson

    S,V,Mp leder i flera mätningar nu.
    Demoskops väljarbarometer för september visar att oppositionen bibehåller sitt försprång och leder nu över alliansen med 4,4 procentenheter (49,5% mot 45,1%).
    David Baas skriver i Expressen: Nu lyfter det för Mona Sahlin.Socialdemokraterna ökar med över tre procentenheter och oppositionen drygar ut sin ledning i den nya väljarbarometern från Demoskop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.