Edward Riedl (M)

Alliansregeringen har sänkt skatten på arbete för vanligt folk – Det handlar om sjuksköterskor, lärare och industriarbetare

Tomas Hartman skriver i sin blogg den 31 mars: Moderaterna sänker skatterna för de rika enligt honom. Inget kunde vara mer fel.

Socialdemokraterna försöker vilselda väljarna – Berätta istället sanningen om vilka det är som skall betala era höjda skatter om ni fick bestämma. Ni pratar om de rika och hoppas att ingen skall genomskåda vilka det är ni pratar om. För faktum är att det är lärare, sjuksköterskor och industriarbetare som kommer att få betala en tusenlapp eller två mer i skatt varje månad med (S) politik. Vanliga människor med vanliga arbeten är de som kommer att få betala era höjda skatter. Sluta prata om de ’rika’ och berätta vilka som skall betala istället.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Anders

    ute tror jag.
    Förmögenhetsskatten är slopad, regeringens fina skattesänkning du pratar om generar 500 i månaden för en medelinkomsttagare. Sen har ni höjt avgifter överallt som innebär att man hamnar flera tusen minus istället….
    Som vanligt har borgarna ökat glappet mellan rika och fattiga och man struntar som sagt i alla som bli arbetslösa nu. Kommunerna ligger 5 ,5 miljarder minus pga deras skattesäkningar….
    Hoppas de känner sig stolta

  2. Edward Riedl (M).

    Hela ditt inlägg var osakligt. Regeringens jobbskatteavdrag har på intet sätt försämrat intäkterna för kommuner och landsting. Dessutom har normalinkomsttagaren fått mer än 1000 kronor mer kvar efter skatt varje månad sedan alliansregering tillträdde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.