Äntligen morgon…

..efter en lång och hemsk natt. Smågrabbarna verkade förutom ett par julklappar även fått något litet magvirus lagomt till jul. Även om den stora verkar ha dragit hem bacillen / viruset ett par dagar innan. Kanske från förskolan?

Ont i magen, gråt och tandagnisslan och en trött mamma och pappa kan äntligen se ljuset i tunneln efter att ha fått sova mellan klockan 6 och 9 imorse. Vilken julklapp va?

Annars har vi haft en skön jul med tomte och god mat. Alla verkar nöjda och nu är det ganska skönt att julafton är överstökad.

Jul e kul..

The pinks

Min julklapp

En av Viggos fina klappar

Bok till Fsson

Plastmojänger i låda till B

Bok till Jimpa

En fin och ärvd gammal ljusstake med en liten eldsvåda i på julaftonskvällen är något man helst skall undvika. Tur att den inte blev helt förstörd. Den går nog att fixa så den är tiptopp nästa jul!

God fortsättning till er alla!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Gustianne

    Vilken tur att ni kom undan med blotta förskräckelsen.Använden inte med levande ljus. Om du ändå vill se den så använd utan att tända den.Jag blev jätterädd när jag såg vad som hänt.Kram Mimmi

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Gustianne (2010-12-26 10:52)
    Hej Mimmi! Det var tur att Freja såg det hela. Usch, sånt där SKA man ju hålla bättre koll på 🙁 Ska nog skaffa såna där ljushållare som ”smäller igen” och släcker ljusen.. men man ska väl inte lita till 100% på sådana heller. Hoppas du och morfar har det bra! Vi saknar er *KRAM*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.