Idag överlåter jag dagens outfit till en…

Från mobilen

Idag överlåter jag dagens outfit till en liten kille som vet EXAKT hur det ska vara och hur man ska klä sig för att va snygg, torr OCH cool: Rosa galonoverall med fleece inuti, ärvda galonvantar från Abeko, nya svarta allvädersskor samt en elegant hatt från barnavdelningen på Lindex. Ingen är stoltare än vår sharp dressed little man. Applicera en slags mallig gångstil och du har en outfit som är outständing liksom.. Haha.. Han är så himla snygg och han vet om det också 😀 Välkommen våren!!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anna H (2013-04-09 22:37)
    Eller hur? Det ska börjas i tid 😀

    han är MYCKET bestämd vad gäller kläder och vi låter honom aldrig välja mellan flera plagg utan han hämtar helt sonika det han själv vill ha i sin egen garderob.

    Så han är aldrig velig utan verkar veta direkt han öppnar garderoben vad han vill ha för dagen *ler* Han är fantastiskt söt i allt han klär sig i och blandningarna rent färgmässigt är hur schyssta som helst 😀

  2. mimmi

    Hoppas att han inte blir HÖGFÄRDIG OCH ODRÄGLIG.Utan blir så naturlig som sin storebror.Att börja tänka moderiktigt i 3-års ålder är väl tidigt.Tycker Mimmi.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till mimmi (2013-04-12 10:39)
    Hihi.. näe, han är mest bara bestämd vad han vill ha och för det mesta är det storebrors avlagda spiderman tröjor han vill ha på sig men det märks att han förstår när han är finklädd 🙂

    Hatten va ett bra köp och Viggo har också en likadan! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.