Sista bilderna på lille B

Nu är vi förbi det andra året med lille B. Idag firade vi med goda vänner i hemmets vrå. Tvååringen har fått mycket fint. Lite djurbok, lite barbapappa, lite uteleksaker och massor med god chokladtårta. Mums!

Så här såg det ut:

Mysig middag.

Glad tvååring

Glömda tårtljus= Två kronljus.. haha…

Ja, det var den dagen det. Bastian tackar alla som uppvaktat via post och telefon. Han hälsar även att detta var det sista Ni sett av honom i vk-bloggen. Vi har haft några tråkiga samtal den senaste tiden som fått oss att besluta att hädanefter hålla smågrabbarna utanför bild. Det är med blandade känslor och jag ska berätta mer om vårt beslut imorgon. 

Men inte ikväll. Jag har haft alldeles för trevligt i hemmets vrå med goda vänner så jag ska inte sabba genom att avsluta med trista saker.

Vi hörs imorgon helt enkelt och nu ska jag se några avsnitt av "The walking dead"… wohoo.. spännande värre!

Ha en skön kväll alla som läser!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vad än ni beslutar så tror jag att ni säkert vet bäst själv, vad som är klokast, tråkigt… men jag gissar att jag kommer att få se bastian i alla fall… i riktiga livet 🙂 Ni ser i alla fall ut att ha haft det hur bra som helst, och det är ju huvudsaken.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-03-27 20:54)
    Det känns som att man måste vara lite drastisk ibland.. Världen är så upp och ner ibland och jag kan inte alltid få som jag vill, det förstår jag ju. MEN.. lite kan jag bestämma i alla fall.

    Ja, du lär ju se grabbsen då och då 🙂

  3. Sanna

    Åh finpojkarna! Grattis till Bastian igen 🙂 De som vill se dem kan ju se irl istället vett ja 🙂 Vi måste ses snart. Imorrn har jag nog fullt upp, men det kommer fler dagar 🙂 Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2012-03-29 21:42)
    Hej Sanna! Tur ni inte kom förbi igår.. det fanns en hemsk anledning till varför han var så gormig igår. Han är sjuk och jag hoppas så att vi kan ses med småglina när bägge är friska, pigga och glada.. Ska bli så kul att se lilla Millie och jag längtar ju såklart efter att få träffa dig också 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.