Ytligt men sant…

Jo, nog bor det en liten flicka i mig som gillar gulligt, glittrigt och allmänt tjejiga och söta prylar. Det är bara det att jag för det mesta håller henne i schack eftersom det är mest praktiskt så. Jag har inte så mycket tid och utrymme för ytliga saker i mitt liv men ibland måste jag bara få bejaka den lilla tjejen i mig som vill vara fin ända ut till fingerspetsarna även om det i verkligheten inte brukar vara så flärdfullt i min uppenbarelse. Nä, mina ledord är praktiskt, barnvänligt och enkelt. (När det gäller mig själv)

Glitter och glamour stannar vid tanken, men jag ska erkänna att jag läser MINST tre olika bloggar skrivna av RIKTIGA så kallade glamourmodeller.. och jag fascineras av i princip allt de gör och allt de klär sig i. Jag älskar att läsa om deras vardag med glittriga kläder, löshår och färgglada naglar. Hur de trippar omkring på skyhöga klackar och dricker drinkar med rika män och shoppar sig genom livet. Jag fascineras av det eftersom mitt eget liv är raka motsatsen.

Nåväl..  idag har jag faktiskt varit otroligt lyxig på mitt eget lilla vis och dekorerat mina naglar med något annat än fransk manikyr för en gångs skull. Och helt allvarligt så kan jag ändå säga med en gnutta humor att jag faktiskt var VÄRD att få snygg till mig själv i det lilla jag kunde i alla fall. För nu orkar jag inte vara en trist å tråkig typ nåt mer och jag ska försöka vara så ytlig jag kan utan att för den skull vara överdriven.

Jag ska ABSOLUT:

  • Ha snygga naglar oftare
  • Ha höga klackar MINST två gånger i månaden
  • Ha mascara på ögat VARJE dag
  • INTE ha mina målarfärgsfläckiga adidasbrallor mer än innanför hemmets väggar!
  • Kamma håret åtminstone varannan dag
  • Försöka att tänka på att jag ändå HAR rätt schyssta kläder. INNE i min garderob (sällan utanför)
  • Försöka se snygg-å-cool ut FAST jag är medelålders (Ehrm…?)

Japp. Så är det tänkt och nu är mina egna naglar förstärkta och dekorerade idag av en tjej som MÅLAT det här fina med världens minsta pensel.. Kolla bara:

nails 026

Otroligt gulligt!

Måtte jag nu bara kunna sköta mig och använda handskar å sånt när jag ska diska.. eller så får någon annan diska så kan jag spegla mig eller göra nåt annat ytligt under tiden!

Å nu: Sova!

Godnajt alla flärdfulla läsare!

😉

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du har alldeles rätt… dom ser verkligen jättefina ut, god natt själv, nu går jag och kojar, jag med.

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ibland sitter jag bara och tittar på dem haha… jag hoppas att jag kan ha dem ett tag nu utan att de förstörs 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.