Vill Du ha en bit av mig….?!

…Jaa.. det kan du ju få.. Om inte annat eftersom du läser min blogg? Så något måste jag ju nästan bjuda på.

Eftersom jag ikväll har druckit ett par glas rött vin med min fantastiska mormor så vaknar ju förstås min filosofiska ådra haha… (jopp, jag vet att den finns där) Jag började genast fantisera om vad jag skulle blogga om härnäst, och jag kom på att det skulle bli om just: Bloggande!!

Eftersom jag fortfarande anser mig som en fullständig nybörjare i bloggandets värld så kikar jag gärna runt bland alla bloggar som finns i min närhet och jag har konstaterat att folk kan skriva om exakt vaffan som helst… så nu lovar jag Er detta:

1. Jag ska ALDRIG under några som helst omständigheter upplysa om när/var eller hur jag kissar eller bajsar!

2. Jag ska ALDRIG berätta för er om hur ofta jag har sex.. (Fast ibland har jag ju det.. bara det att jag inte vill dela med mig av hur frekvent det sker.. hehe…)

3. Jag ska ALDRIG försöka få er att vara med i tävlingar av olika slag.. (Lika kul som när telefonförsäljare ringer och vill tvinga på mig kalsonger, recept och rakhyvlar)

4. Sen lovar jag att jag inte ska lova så mycket mer än att jag fortfarande gääärna vill skriva om saker som kanske berör Dig… Och mig me.. sånt som kanske är viktigt?!

Självklart förstår jag att ni som skriver om era kroppsutsöndringar verkligen tycker att det är oerhört viktigt…. för ER.. Men som tyvärr gör att jag inte kommer att läsa just ER blogg någonsinn igen.

Däremot kan jag erkänna att jag gärna läser bloggar vars författare har HUMOR, självdistans och kan det här med ironi… Och ändå har lite integritet kvar efter en kvarts bloggande..

Jaa.. det var väl bara det jag ville säga ikväll.

Och just ja… jag lovade ju en liten bit av mig också.. Here it comes: Jag funderar faktiskt på att tacka JA till ett jobberbjudande som jag fick häromdagen… Bara så ni vet.

Åkej, de va allt för ikväll gott folk. Kraaaam från ett blåsigt, men underbart Gällivare.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.