Energitjuvar göre sig icket besvär…

…i mitt liv. I alla fall inte just nu.

För det mesta så har jag ofantligt mycket energi och kan dela med mig hur mycket som helst. Jag orkar lyssna på klagomål och gnäll. Jag orkar lösa problem. Jag orkar hjälpa folk med än det ena, än det andra. Jag orkar skjutsa och hämta. Jag orkar fixa och dona. Jag orkar sköta familj och barn. Jag orkar med jobb och vänner. Ibland orkar jag till och med städa och laga mat 🙂

MEN… Just nu har jag hål i botten på min energibehållare vilket innebär att jag är konstant trött och hängig. Dessutom har jag fått en läskig infektion i handen i form av en stor och svullen böld som varar och gör förbannat ont. Antagligen så är det även därför jag inte har samma energi som förr.

Men om någon vecka när jag fått vila och förhoppningsfrisk blivit frisk så hoppas jag att jag orkar komma tillbaks med dubbelt så mycket kraft och energi.

Men tills dess kan jag ju säga till alla mina nära och kära, vänner och bekanta och alla som bryr sig:

Back of.. Litegrann i alla fall. Bli inte sura om jag inte svarar på samtal och sms. Bli inte ledsna om jag inte har lust att umgås. Bli inte förvånade om jag gömmer mig i hemmets vrå ett tag framöver.

I’ll be back! Aj pråmiss 🙂 *kram*

3 kommentarer

  1. Freja

    Mamma när man läser din blogg får man skratta innombords och fundera,du skriver sååå bra!!DU ROCKAR!!!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Jag bestämde mig för 1 år sedan att lägga alla energitjuvar på hyllan, jag ids inte bry mig om dom nå mer. Sen satsar jag istället på dom här få, genuina vännerna som verkligen är värda att ha kvar.

    Men visst, om det är det dom äkta vännerna du sagt till att backa undan lite så gör dom garanterat det, dom känner dig och vet säkert att du menar väl, och dom kommer också att finnas kvar.
    Krya på dig och ta till vara på dom soliga dagarna, då har du tillfälle att lagra upp lite extra energi.

  3. Lisa

    Klart du ska vila när du känner för att laddda batterierna. Slå av internet och allt vad telefoner heter. När du är fulladdad igen så finns jag här. 🙂

    Kram, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.