När har vi fått nog?

Av: Ytlighet, egoism, direktsända samlag i tv, bimbos, silikon, shoppinghysteri, märkesfixering, snobbighet,våld, ignorans, kroppsfixering, botox, plastikoperationer, sjukdomar, mobbing, droger, ätstörningar, misshandel, våldtäkter, bedrägerier, död, svält, kändishysteri, reklam….

 

Och så vidare….

Och så vidare…

Och så vidare…

 

Själv har jag fått nog för längesedan, men ibland känns det som att var jag än vänder mig så kan jag inte undkomma allt detta.

Jag menar inte att vara pessimistisk och förstöra denna annars vackra dag, men idag bara slog det mig. Att för vissa människor verkar allt bara handla om allt ovanstående som jag räknat upp här ovan. Det är skrämmande.

Kanske är jag ovanligt känslig på grund av alla hormoner, men det ÄR faktiskt ganska jobbigt att inte kunna se en kort stund på tv, eller bläddra i en kvällstidning, eller ens blippa runt på internet utan att man blir fullmatad med all skit som finns.

Eller kan det helt enkelt vara så att min hårddisk är full? Jaa.. så kan det nog vara! Men snart får jag åka hem till Gällivare och bara "offlajna" mig lite. Lyssna på morfar och hans finska radioskval, umgås med min mormor och bara filosofera om livet och dess mysterier.

Få träffa övriga släkt och vänner och bara mysa.

Kanske kommer jag rent av hem och är på riktigt bra humör också? Det vore ju fantastiskt…

"Glöm aldrig bort vad som verkligen är viktigt här i livet, för om du gör det så slutar du som ett tomt, ensamt och bortglömt skal…"

Etiketter:

7 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du tog orden ur min mun. Man kan inte titta 10 minuter på teven utan att det dyker upp nakna/halvnakna tjejer, antingen i reklamen eller i programmet, köp en tidning så är det samma sak, reklampelare osv, Jag är spyless och undrar om killarna hade sagt samma sak om det hade varit vice versa, alltså nakna/halvnakna män ÖVERALLT? När det gäller reklamen så bojkottar jag alla affärer som kör med sådan reklam, det är mitt sätt att visa missnöjet, även om dom inte vet om det förstås. Ha det gott!

  2. Helén Rådström

    Du är så klok Helena. Jag håller med dig till 100% och jag har ta mig tusan inga hormoner som svallar.=P Man kan verkligen fundera på om ingen människa lever efter deviset: ”som du själv vill bli behandlad ska du behandla andra”. Jag känner mig uråldrig pga alla grubblerier som förekommer och har ju inte ens fyllt 30. Har så svårt att förstå att så många förstör sina egna liv utan att tänka efter. Vart sjutton är världen på väg? Nåväl, hoppas du får det bra i Gällivare. =) Ha det toppen och hälsa la familia! Kram!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-11-21 13:24)
    Jaa.. man blir galet less alltså 🙁 Jag bojkottar så mycket jag bara kan jag med! Känns skönt att kunna sortera bort dynga och aktivt välja bort tidningar och sånt rakt av. Synd att inte alla tänker likadant. Ha en skön söndag 🙂

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén Rådström (2009-11-21 16:46)
    Hej Helén! Vad kul att se ditt namn här.. Ja, jag är ovanligt less på all jävla skit och smörja som vi matas med dygnet runt. Haha.. Jaa.. *funderar* man kanske har lite kloka stunder då och då. Vi borde ju ses nåt snart tycker jag.. Kram

  5. Helén

    Åh, jag vet inte det ja. Jag tycker du har många kloka stunder.
    Jösses, tänk att hon blivit så stor! Du får hälsa och gratta Freja så supermycket!
    Ja! Nu SKA jag ta mig i kragen och komma och våldgästa er.
    Jag hojtar till när du kommit hem igen så får du sätta på kaffehurran! Kram!

  6. Helén

    Åh, jag vet inte det jag. Tycker att du har många kloka stunder.
    Jösses, tänk att hon har blivit så stor. Det är inte klokt. Du får hälsa och gratta Freja så supermycket!
    Näe, nu SKA jag ta mig i kragen och komma och hälsa på.
    Jag hojtar till när du kommit hem igen så får du sätta på kaffehurran. Kram!

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén (2009-11-23 20:32)
    Ja, det finns massor me tårta kvar 🙂 Så om du inte är rädd för vattkoppor så ere bara o kika in! Kommer att vara hemma imorrn (onsdag) från jobbet då det inte verkar bli nån sömn inatt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.