I en kvällstidning nära dig…

..kommer vi så småningom att dyka upp i.

Har haft en jättetrevlig fotograf på besök hela dagen idag som tog massor med bilder på mig och familjen. Det kändes lite konstigt först, men han var så himla glad och trevlig så det var inga problem.

Barnen skötte sig finfint de också. När han skulle fota mig och Jimpan blev jag nästan nervös och visste inte riktigt hur jag skulle stå eller gå haha.. Magen var ju ivägen hur fasn jag än gjorde, men vi gjorde så gott vi kunde och det kändes riktigt romantiskt till slut fast vi var ute med snörvliga, kalla näsor och mössorna på sne.

Nåväl, jag hoppas och tror på ett fint resultat och jag måste säga att jag är otroligt smickrad över att vara tillfrågad om vi ville vara med på det här.

För det började med att en reporter i den stora staden hittade min lilla oansenliga blogg i detta stora sajberspejs och tyckte att jag hade berört ett ämne väldigt bra och därför kontaktade hon mig och frågade om jag ville vara med. Känns superkul. Så nu är det bara att vänta tills det dyker upp. Det dröjer nog inte så många veckor skulle jag tro.

I övrigt fick jag besked av min barnmorska idag att mitt hb FORTFARANDE är helt kasst så det är bara att kämpa vidare med det där jäkla järnet. Nåja, skam den som ger sig. Bara att koka broccoli varjevarje dag i fortsättningen haha…

Vi hörs & störs snart igen!

4 kommentarer

  1. Sanna

    Ooooh så kul ! Jag är redan övervänt på tidningen! Hihi. Ska köpa mig ett ex och spara 🙂
    Jobbigt med järnet :S Köpte kalaspuffar idag och på innehållsförteckningen stog det att de innehöll järn? Kanske kan vara nåt? Hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.