Låt det få vara den SISTA bilden…

…på den gigantiska magen *skrattar*

Jimmie tog den imorse innan vi gick ut och jag kan upplysa om att 24 kilo plus på mittersta delen av kroppen inte är någon lek att bära runt.

Nu har krämporna börjat flytta sig neråt på kroppen och tro mig när jag säger att jag med nöd och näppe får på mig mina skor eftersom fötterna blivit.. eeh.. läskiga, stora, svullna och INTE speciellt samarbetsvilliga med resten av kroppen. Knäna håller på att krevera och jaa.. Bebisen bökar runt som en liten vilde och gör så att jag knappt kan kissa… *suck*

Lägg även märke till min lite apatiska blick som tycks säga:

"Hjääälp.. Denna kropp kan inte töjas mer nu"

X-tra BIG size med PLUS meny..?

Fast en grej som är riktigt kul är att jag har fått lite boobies.. haha.. DET har man ju aldrig varit bortskämd med. Känns lite pubertetsaktigt, men fasn va kul det var att köpa en bh modell STÖRRE! Det är alltid lika kul. För nu ser jag inte längre ut som en tolvårig pojkspoling i kroppen.

*skrattar*

Man måste ha lite (mycket) humor för att orka med en graviditet!

Så det så!!

Etiketter: , , , ,

16 kommentarer

  1. Linda

    Ja, det hoppas jag med! Men jag har börjat känna mig hängig, och med min tur kommer jag väl vara sjuk under resan :/

    Gud vad du är stor! Och det är ju verkligen bara mage.. Förstår att din kropp börjar ge vika.. Håller tummarna för att bebisen vill ut nu!

  2. Helén

    Hej, hej!
    Ja vet du, nu tycker jag också att bebisen kan få komma ut så kroppen din får vila lite.
    Tur iallafall att du fortfarande är på benen! En jobbarkompis fru måste skjutsas hit och dit för hon tar sig ingenstans själv. Måste vara asjobbigt.
    Komsi, komsi bebis! =) Kram!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén (2010-03-12 17:19)
    Det känns som att kroppen börjar ”brytas” lite åt fel håll nu.. haha… svanken är inte att leka med! ”RAK i ryggen” är det inte tal om *skrattar* Hur mår du då? Vi borde ju ta och ses snart.. Nyfiken på din mage 😉 Kram

  4. Sanna

    Du få köpa ett gipspaket på Lilla Mirakel eller köra den enklare varianten, köpa några paket gipsbindor på Apoteket! Det e ju det enda som behövs, typ 4-5 paket. Åsså smörjer du in magen och boobisarna med vaselin innan du gipsar (medhjälp behövs!)

  5. Helén

    Uj huvva! Det lät jobbigt! Tur det inte är långt kvar iallafall. 🙂
    Jo tack, just nu är jag bara väldigt stolt över mig själv som fortfarande är vaken. Faktiskt 3:e dagen i rad som jag är vaken efter 10! Annars somnar jag nästan stående nuförtiden. Japp, träff nästa vecka eller när närhelst du kan. Jag är oerhört flexibel. =)

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén (2010-03-12 22:21)
    Det är en stor utmaning varje kväll för att se huruvida man stupar före eller efter kl 22 haha.. jag somnar oftast före 😀 Jamen då tycker jag att vi styr upp nåt till veckan helt enkelt!

  7. Helén

    Ja! Det är nästan så att man skulle kunna vara offer för en mkt spännande vadslagning; före eller efter 22. 😉
    Idag är jag inte lika tvärsäker; känner mig redan som en halvdöing. haha!
    Till veckan låter toppen! Förhoppningsvis också min sista vecka på jobb, yey!

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Helén (2010-03-13 17:28)
    Så skönt för dig i så fall 🙂 Man behöver få vara hemma och fixa o dona.. På ett av mina fd jobb så kräver chefen att man ska jobba in i det sista 🙁 Surt som fasn.. skönt att jag hann sluta där innan jag blev riktigt höggravid! 😀

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-13 21:07)
    Tackar 🙂 Jo, framtung är bara förnamnet. jag har ganska dålig balans nu eftersom svanken bara blir värre och värre. Jag skulle nog behöva stödhjul.. speciellt som det är så halkigt ute nu *skrattar*

  10. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-03-13 22:58)
    Tack så mycket 🙂 Jo, jag har haft ”tur” ändå med min stora mage, att huden inte har spruckit osv. Och nog är det mysigt att vara gravid, men nu får det gärna vara över snart 😀 Lungorna behöver plats *flåsar* haha..

  11. Elin

    OJ va stor du är! Väntar du flera barn? Det såg ju konstigt ut! vad sa du, 24 kg? Det är MYCKET! Det är normalt mellan 12-18 kg. Men vissa lägger tydligen på sig mer :S

  12. Helena Nilsson Springare

    Svar till Elin (2010-03-14 14:06)
    Haha… nope, det är ”bara”en bebis där inne 😀 Jag går alltid upp över 20 kilo när jag är gravid men allt och lite till är borta efter 2,5 månader. Så jag har ju faktiskt tur. Det är ju värre för dem som aldrig blir av med sina överflödskilon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.