En hel dag åt skogen!

En after work i fredags blev en minus lördag igår *suck*

Jag var ute med några kollegor och skulle ta några öl. Jag cyklade ner till stan och vi hann avverka rätt många ställen och tydligen rätt många bärs också. För jag var hemma först vid fem tiden på lördag morgon efter att ha besökt helt onödiga stadsdelar efter min krogsväng. Ojoj… Jag hann träffa både ormar, hundar och gamla praktikanter. Jag hann även låna ut min cykel, äta hamburgare och nästan bli uppraggad av en (som vanligt) ”bara” tjugo-nånting-kille.

Ja, det var i alla fall en trevlig och händelserik kväll och jag faktiskt var riktigt välkammad och ganska finklädd. Jag kan om jag verkligen vill och ibland får man ju anstränga sig.

MEN…

Baksidan av det hela då…

Lördagen!

Jag blev bakis. Så in i Hellskotta!  Trots att jag inte blandade öl och vin, trots att jag drack vatten mellan varven, trots att jag slukade salt och vatten innan läggdags, trots att jag cyklade mycket och länge både dit och hem, trots att jag gjorde ALLT rätt… (Tyckte jag i alla fall)

Fy fabian *besvikelse* Det innebar att hela min lediga lördag gick åt skogen. Jag vred mig som en mask i sängen och jag trodde ibland att jag var död. Jag var helt enkelt jäkligt bakfull.. *uurk* Ja, jag måste nog erkänna för mig själv att jag inte är så kompatibel med alkohol längre och kanske är det lika bra för det är tröttsamt att vara så där bakis och det tar en massa onödig tid som bara försvinner i ett svart hål som man knappt minns. Jaa.. vad ska man säga? Alkohol är ett jäkla gift som jag inte verkar tåla så bra numera. Det är bara att acceptera helt enkelt.

Och ändå… ändå verkar det som att jag kommer att partaja till helgen igen. Dubbelmoral? Jao.. förmodligen. Och jo, jag vet att man kan gå ut utan att dricka och att man KAN ha roligt utan alkohol. Men i ärlighetens namn: Lite, lite alkohol kan vara riktigt trevligt. Men bara lite!

Nästa gång blir det nog bara en öl… eller två… kanske tre haha…

Konstigt, men av vissa saker lär man sig ju ALDRIG!

telen 043

”Om du vill va däj schälv för en stund”

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.