Näthat light är illa nog!

 Debatten om näthat pågår ju för fullt och det är ju en bra grej. Många (unga som gamla) har ju ingen farstu och blir helt j***a dumma i huvudet så fort de sätter sig bakom tangenterna.

Värst är ju alla de anonyma idioter som inte ens kan stå för sina ord.

Jag har ju själv några små troll som går omkring i mitt kommentarfält och lämnar spår av SKIT som egentligen inte rör mig i ryggen eftersom jag oftast bara garvar åt deras låga intelligensnivå och deras halvhjärtade försök att irritera mig.

Jag skulle nog bry mig liiite mer om de inte var så fega och gömde sig bakom anonyma alias som egentligen bara säger mer om deras dumhet än om vilken kass och nersupen mamma jag är och så vidare… yadayada… 

*suuuck*

Men idag när jag berättade för min man om kommentaren som jag fick angående lille B och hans söta outfit häromdagen så rök en liten propp faktiskt.

Han tycker absolut inte att barnen ska synas det minsta på bloggen alls hädanefter varken bakifrån eller uppifrån trots att de varit rätt anonyma på bilder med märkliga vinklar där man inte sett mycket av grabbarna under senaste året.

Han menar att självklart har folk rätt till sina åsikter (vilket är helt sant) men när de sitter och skriver fula saker om vilka KLÄDER jag klär mina barn i och ondgör sig i kommentarsfältet på en treårings bekostnad så får man väl anse att nog är nog!

Absolut!

Det är ju trots allt MIN blogg och jag får hålla barnen utanför i framtiden vilket jag kommer att göra. Både av respekt för dem och för min mans åsikter men även för att jag tycker att det går till överdrift när någon spyr ut sitt (nät)hat mot mig genom mina barn…

Som att det inte vore illa nog att somliga sitter och skriver en jävla massa dynga om vilken dålig mamma jag är och så vidare.. Men det kan jag ta! Jag har ändå inte på långa vägar haft det så jäkligt som många andra haft det vad gäller näthatande. Jag har nog haft en lightvariant eftersom det mest är dumma fån som lämnar illa skrivna kommentarer men dessa kan jag leva med. Då och då dyker det dock upp kommentarer som jag raderar direkt eftersom man inte ens kan skratta åt dem. DÅ har de gått över min gräns i alla fall.

Men nu är alltså Jimpas gräns nådd och det blir således inga små roliga vardagsbetraktelser över second hand kläder till kidsen, små färgglada klickar i vardagen eller små glädjande inlägg med spralliga barn i fina och roliga outfits. Jag tror att lille B bidragit till många leenden med sin fina hatt och nu är det tyvärr slut med det.

Jäkla synd!

Men lika bra…

Ni får helt enkelt hålla till godo med mig i framtiden. Och alla de som avskyr mig, men som inte kan låta bli att återvända till denna blogg gång på gång måste ju få vad de kom för.

För tänk så tråkigt de skulle ha om inte jag bidrog till deras irritation. Det vore nästan taskigt mot dem om jag skulle sluta blogga helt. Tänk så tråkigt de skulle få i sina liv… 

Nå mår mister najs gaj i mammas blogg…

F.U

 

Etiketter: , , , ,

14 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ja, nog är det bedrövligt när man måste skriva elaka saker om barn och barns utseende. Hur dåligt mår man inte själv då? Och knappast mår de bättre efteråt, utan måste gå till en annan blogg och spy skit. Stackars dessa människor.
    Synd i alla fall att inte få se fler bilder på den lille i hatten. Han var ju för söt. Kram på er.

  2. Anders

    Hej Helena

    Väldigt ledsamt att läsa att det finns individer som är så otroligt korkade och lågt stående att de inte bara ger sig på vuxna utan även barn också. Det säger mer om dem själva än om dem de försöker angripa.

    Till er som lämnar elaka kommentarer vill jag säga: Kryp tillbaka under den sten ni kom ifrån och visa inte era fula trynen igen.

    Tack Helena för allt du delat med dig på din blogg hittills och hoppas att denna typ av händelser inte påverkar ditt bloggande alltför negativt. Låt inte avskummet vinna!

    PS: Önskar dig och din familj en bra dag!

  3. Bella

    Men visst är det väl som själva F*N att det ens ska få finnas så små och ynkliga människor att de ger sig på barnen!?
    Även jag får min beskärda del, har försökt polisanmäla då det varit rena hot men det räcker inte för att gå vidare då det sker på nätet 🙁
    Vi kommer att sakna färgklickarna och den fina hatten!
    Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2013-04-14 23:11)
    Tack Marja 🙂 ja, man slutar aldrig att förvånas över hur folk beter sig alltså 🙁 det är bara så trist! Men som tur är så har jag ju mestadels trevliga och fina läsare 🙂 Det är jag glad för! Kram

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anders (2013-04-15 07:13)
    Hej Anders och tack för din peppande kommentar!
    Jag gillar läget och försöker att tänka på hur och om vad jag bloggar. Men det kommer alltid att finnas dem som stör sig på allt och lite till oavsett VAD jag skriver om, men jag ska absolut fokusera på det som är trevligt 🙂

    Nope, såna typer borde skaffa sig en egen blogg att skriva sin skit i *skrattar* Ha en bra dag du med Anders 🙂

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Bella (2013-04-15 10:21)
    Hej Bella, jo det är så förbaskat trist och jag undrar ibland hur vissa kan med att hålla på så här 🙁
    Men det här med näthat är ett fenomen som har kommit för att stanna och man får helt enkelt försöka att inte ägna så mycket tid och energi åt idioterna.

    Det är för jäkligt att folk till och med kan med att hota folk genom bloggarnas kommentarsfält och det gör mig bara så besviken på människosläktet ibland *suck*

    Vi får stå på oss innan någon annan gör det 😀

    Kram på dig Bella!

  7. Roger

    Jag måste ju säga en sak till denna patetiska människa(som fortfarande envisas med olika alias) du skriver en massa dumma inlägg som är tidsmässigt lite väl nära varandra.Du har stora problem söök hjälp.Helena stå på dig och låt sånt här rinna av dig som vatten.

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Roger (2013-04-15 22:42)
    Tack Roger 🙂

    Ja, h*n måste verkligen lägga av för när det är så uppenbart att det är samma människa för det mesta så blir man ju bara så trött.

    Nå, du vet ju vad de säger: ”Den som är HELgalen vet inte om att den är galen medans vi som är bara lite galna vet om att vi är det”

    Haha.. den här typen verkar således vara en riktig crazyperson!

    Kram

  9. Cecilia Brönemyr

    Så mycket tragiskt!!! Jag har ingen som helst förståelse till människor som håller på med näthat! Förstår inte varför man skriver saker som de ALDRIG kan stå för i ”ett levande möte” ! Hur svårt kan de va att först att bakom varje blogg så sitter en ”levande” människa som faktiskt har känslor och ett hjärta. Visst är vi olika vi människor med olika syn på livet och barnuppfostran, men det är ju bra för man söker ju ofta motsatsen till sig själv när man söker sin livspartner. Jag och min familj gillar verkligen dig och din familj! Synd bara att att massa människor inte fattar det! Kram och kom i håg att ni är fantastiska människor!

  10. Ako

    Nä,, saknar ord men så tråkigt! Vilken fegis!!

    Du är bra min kära kusin!! Och du är en bra mamma!!

    Kramar från kusin Ako

  11. Inger

    Jag har så svårt att förstå hur denna ursäkt till människa ens orkar vara så bitter och elak, tänk om den (vill inte ens kalla den h*n för det gör ju den mänsklig) skulle lägga sin energi på att göra något istället för att spy ur sig sitt hat på nätet.
    Men den har väl inget annat liv antar jag och är avundsjuk på det härliga liv du har med härliga människor omkring dig, och på din förmåga att bara skaka av dig dessa elakheter!

    KRAM på dig kompis

  12. Helena Nilsson Springare

    Svar till Cecilia Brönemyr (2013-04-16 20:29)
    Hej Fru Brönemyr! Jag håller med.. det har blivit åt skogen med folks beteende på pnätet helt klart 🙁 Fy fasiken.. barn och vuxna beter sig på många sätt likadant och jag undrar om inte mobbande vuxna är snäppet värre än barnen alltså. Folk borde veta bättre tycker man. Usch..

    Nåväl, jag försöker att ta det med en STOR näve salt. Och tusen tack för dina gulliga ord.. de värmer verkligen! Ni är toppen i er familj!! *KRAM*

  13. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2013-04-17 08:35)
    Hej Inger 🙂 min färgklick i rymden.. hihi..

    jag håller med.. det ÄR bara tragiska männschor som orkar bete sig så där så egentligen ska vi väl försöka förmedla lite medlidande eller något liknande haha…

    Ja, jag uppskattar att jag lärt mig att skaka av mig dumheter. Man måst ju.. för annars orkar man ju inte med det som är viktigt: Att LEVA!! 🙂

    Kram på dig kompis, du e toppen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.