Jag firar…

…att jag lyckats vänja av mig sockret (för denna gång).

Jag mår skitbra efter en vecka av svår avgiftning. Socker slammar ju som bekant igen kroppen på rätt många otrevliga sätt och med tanke på att man blir både sjuk och deprimerad av socker och dålig kost så var jag verkligen tvungen att ta mig själv på allvar innan sockermonstret tagit över helt. 

Min kropp är mitt tempel och jag ska värna om mig själv på bästa sätt eftersom jag vill klara av denna vinter också!

MEN.. jag firar även att jag och min MAN varit gifta i ett helt år imorgon!

WOW!

We dit it… Yeeey…

"Älschkling… va säjäru åm ettår till? Jag schtäller upp"

"Bomullsbröllop låter väl fluffigt och mjukt?"

Tyvärr blir det inte mycket till jippo eftersom jag jobbar sju till sju imorgon. Men det känns ändå extra härligt att få komma hem till min  man som jag älskar lika mycket idag som jag gjorde igår och som jag gjorde för ett år sedan och för snart tio år sedan också för den delen!

Jag menar.. helt ärligt: Hur kan man INTE älska en man som helt fräckt och respektlöst blandar fin kavaj med gamla gympadojjer? *skrattar*

I like it! Hmm.. Vad mer är nytt? Ja, egentligen en hel del men det är fortfarande hemligt så det tar vi en annan gång.

Ha en skön lördag allihopa!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. mimmi

    Tänk vad tiden går.Det gör det för oss också. 56 år har vi varit gifta din morfar och jag.Men det är 59 år sedan vi började kila stadigt.Tanken svindlar när jag tänker tillbaka.Det känns faktiskt inte så länge sen.HAR TÄNKT MYCKET PÅ DIG OCH DIN HEMRESA. Hann du få några timmars sömn innan du skulle till jobbet.Bränn nu inte ljuset i båda ändar.Kram.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till mimmi (2012-11-04 17:01)
    Hihi.. ”kila stadigt”. Så gulligt det låter 🙂

    Jorå.. hemresan gick bra. Den där stora familjen med alla barnen var med på hemresan också så båda grabbarna hade kompisar. Men nog va vi trötta på slutet.

    Hann sova för lite, men jobbhelgen gick bra och idag har jag sovit ikapp allt. Hade så mycket minus på sovkontot att jag sovit halva dagen idag och vaknat med rejäl huvudvärk. Mycket välbehövligt och efter tre koppar kaffe så mådde jag finemang!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.