Förgiftade av SKIT!

Ibland undrar jag hur vi människor är funtade egentligen. En cynisk och lite elak tanke om oss själva och hur jävla dumma vi är.

Kanske är vi månne labbråttor i något annat solsystems gigantiska laboratorium där konstiga varelser studerar oss samtidigt som de skakar på huvudena och tänker: "För dessa idiotiska och dumma varelser finns inget hopp"? Ja, vem vet.. Kanske är det så.

Vi förstör våra kroppar, vi överkonsumerar, vi förstör vår miljö, vi brukar våld mot varandra och dödar varandra i krig, vi föder upp massor av djur för att äta samtidigt som vi kastar massor med mat trots att många dör av svält inte ens ett halvt klot bort, vi avlar barn som vi skiter i, vi låter oss bli utnyttjade, vi skaffar oss fetma, vi super ihjäl oss, vi knarkar, vi plastikopererar oss, vi tittar på livesänd mobbing och förnedring, vi njuter av att plåga andra och MASSOR med annat skit…

Och allt detta sker varenda jäkla dag?! Och numera är det ett slags "normaltillstånd" så många är bara likgiltiga och bryr sig inte ens?

Vaffan äre för FEL på oss?

Att vi människor idag är så felinställda och felbalanserade så att vi knappt orkar med livet om vi inte överkonsumerar och beter oss som ytliga skitstövlar där allt bara handlar om egotrippen.

Samhällsklimatet hårdnar och håller på att bli jääävligt kallt. Så om någon har ett tips på hur man värmer sig i detta kyliga klimat:

Let me know. Dela med dig…

HUR gör vi för att göra bättring?

Ingen kan göra allt, men alla kan ju göra något och en liten liiiten förbättring kan väl de flesta bidra med?

Här kommer ett par små och relativt lätta tips som du kan göra för att känna dig lite bättre:

  • Tacka NEJ till de billiga skräpsakerna som följer med barnboxarna på hamburgerhaken. Dina barn blir ändå inte lyckliga av dem. Moder jord kommer att tacka dig!
  • Lär barnen att uppskatta även begagnade saker.
  • Överkonsumera inte och skit i allt vad mode heter. DU är unik oavsett vad du har på dig.
  • FÖRSÖK sluta med tobak. Tänk på barnen som arbetar i tobaksindustrin.
  • Se dina medmänniskor. Prata med någon som verkar ensam på bussen. Det kan göra stor skillnad. DU kan göra skillnad för någon just idag!
  • Stäng av tvn en kväll. Prata med varandra istället. En fantastisk upplevelse.

Ja, mer än så tänker inte jag bidra med just ikväll i alla fall. Hoppas alla har det fint! Själv ska jag mingla med svärmor och svärfar ikväll.

Vi hörs!

Jimpas tips: "Låt en häst pussa Dig"

Haha…