Kvällen före dagen efter…

 …började med ett oväntat besök på gården. Innan de "riktiga" partygästerna anlände. En hare! Ganska häftigt faktiskt eftersom vi helt nyligt pratat om det här med "kraftdjur" (google is your friend) slumpmässigt nog har det dykt upp både harar och kaniner på sistone så kanske detta kan vara mitt kraftdjur?

En STOR hare, även om det inte syns så bra genom min kamera…

Haren som kraftdjur står för:

Makt, hjältemod, överflöd, växlingar och cykler

I den kinesiska zodiaken är kaninen det mest fördelaktiga tecknet. De som är födda i kaninen ska ha stor makt. I många kulturer anses kaninen vara en skapelse av månen med feminina energier. Detta innebär förmågan att se de olika cyklerna och växlingarna i naturen.

Källa: overnaturligt.ifokus.se

Ja, ni som känner mig och alla som hängt med ett tag vet ju att jag tror på saker som andra avfärdar som båg. Men that’s okey. Alla är vi ju olika som tur är. 

🙂

Sedan dök de riktiga gästerna upp. Det var fyra vackra kvinnor och fyra snygga män med vilka vi drack öl, vin och minttu med. Vi hade väldigt trevligt och det slank nog ner aningens för mycket så jag blev lite.. eeh.. ööhh.. för överförfriskad, så istället för krogen så blev det tur och retur till stan i en gammal volvo. Tur att man har kompisar med vuxna barn som både får och kan köra bil hihi…

Men visst hade jag snygga skor?

Synd att de inte fick gå ut och dansa, för de VILLE faktiskt det haha…

Innan jag blev "trött" haha…

Så idag hade jag och min underbara man en helt underbar sovmorgon i vår underbara säng. Sedan blev det underbara hamburgare och soffmys i vår nya, underbara soffa med en underbart bra film och nu har våra underbara barn kommit hem från de underbara barnvakterna (Tack till mormor och morfar Roger)

*skrattar*

Hoppas alla Ni som läser också haft en bra/trevlig/rolig helg!

Vi ses…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.