Raj, partaj eller braj?

Det är frågan. Braj går ju såklart FETBORT. Knark är inte min grej. Rajraj? Njaae.. kanske inte jättepepp på det eftersom jag ska jobba imorrn. Men ett liiiitet partaj då?

Ja. Jag tror det. När jag för en gångs skull bestämt mig för lite alkoholförtäring huttrandes på en uteservering i detta kalla sommarsverige så ska det förbaske mig bli så också.

Jag tänkte klä mig i långkalsonger, snöskor och bubbelplast. Kanske även flytväst och stödhjul haha… Ja, vi ser väl.

Har dessutom sovit hela nio timmar inatt så jag har ju absolut de bästa förutsättningarna för en lyckad kväll. 

Förfesten blir i min soffa knaprandes lördsgsgodis och popcorn. Bara synd att jag och Jimpa (som vanligt) inte kan gå ut tillsammans. 

*suck*

Nåja. Ingen idé att hänga läpp. Det blir nog kul ändå. Bara jag slipper frysa.

Vi ses!

Så här bruna lär vi INTE bli denna sommar…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. simeo

    Tur att braj(knark) inte är din grejj, men gäller det också knarket (alkohol) som du blir jätte hög på? Om det nu ska FETBORT borde man egentligen inte hyckla med alkohol om man har såna starka åsikter.
    Men, du är väll också en sån som ska styra/tycka hur andra ska leva sina liv utan att ta hänsyn till att alla tänker/tycker olika.
    Ignorance is bliss

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till simeo (2012-06-30 23:46)
    Jaa.. Vad ska jag säga? Alkohol är ju ett jäkla elände det med vad gäller mycket. TROTS detta så slinker det ju ner när det vankas fest.

    Kalla det dubbelmoral för det är det väl på ett sätt. MEN… faktum kvarstår: Det är lagligt och det finns tillgängligt och jag väljer att dricka med måtta vilket jag inte hade förmågan att göra förr i tiden. Jag kan konsten att ha roligt oavsett jag dricker eller ej.

    Vad gäller din sista kommentar så kan jag bara säga följande: Hur folk väljer att leva sina liv är helt och hållet upp till dem. Jag skiter i vilket faktiskt eftersom jag har fullt upp med mitt eget liv!

    Ignorance is bliss? *skrattar* Ja, tydligen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.