Blod, svett och tårar…

Visst låter det dramatiskt?

Jag älskar Måndagar, men just idag blev det lite knackig start på veckan för grabbsen.

Det började med att storebror råkade hoppa på boben lite för snabbt så att lillebror kom i kläm. Detta resulterade i en liten fläskläpp och ett mindre blodbad i snön. Vojvoj, vilken tur att det snabbt gick över.

Blod och tårar på en gång men dagen blev bra ändå för bägge grabbarna.

Sen har jag skottat två balkonger idag. Jag svettades så det rann. Helt otroligt vilken kass kondition jag lyckats skaffa mig under den senaste månaden. Nåväl, jag skyller på att formen pajade efter magsjukan. Jopp! *nickar* Visst är det så.

Men det var riktigt skönt att få aktivera kroppen ordentligt och imorgon blir det rask prommis kring sjön med en god vän. Nu ska konditionen dammas av och aktiveras ordentligt.

Om man ska orka med sitt liv med allt konstigt som kan dyka upp längs vägen så är det bäst att se till att vara i toppform.

Annars händer det inte så mycket spännande på adressen förutom den lilla blodspillan tidigare imorse.

Kära Martin har varit här hela dagen och vi har hunnit med massor med trevligt. Lammfärsbiffar med fetaost, fika med Linda, ett långt telefonsamtal med en kär släkting, en snabbtripp till Maxi och lite soffhäng. Och nu kom min käre make hem efter innebandyn så nu blire thé innan sängtajm.

En suverän Måndag. Hoppas ni också haft det!

"Vårt underbara sovrum. Att få somna och vakna i ett rum som detta skapar rosaskimrande lycka varje dag oavsett vilken dag det är i veckan"

Larvigt?! Kanske lite då… 

*skrattar*

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.