På våren…

..vaknar ett städmonster i mig.

Det ska städas överallt och även om jag inte är någon städfanatiker i vanliga fall så kan man se mig dammsuga, dammtorka och städa minsta vrå och i de mörkaste skåpar.

De gröna växterna ska sättas om och sköljas av (men kolla.. de VA ju gröna ändå…) och fasiken.. det är ju helt otroligt hur mycket damm en hel familj kan generera på relativt kort tid.

Sedan att solen så obarmhärtigt lyser in och visar upp varenda litet fingeravtryck och slajmiga snorränder på fönsterrutorna gör ju också att man känner sig manad att ta tag i sitt stök.

Idag har Bastian hjälpt till genom att rida efter mig på dammsugaren medans jag attackerade dammet från alla håll och kanter haha..

Till vårstädningen hör ju också att man rensar ut en hel del av sådant man inte vill ha eller behöver. Nu har traderahögen krympt avsevärt, gitarren är borta och den stora kandelabern likaså och nu är det bara ett gäng skor som skall krängas och sedan har jag omvandlat skräp till pengar. Fantastiskt! Jag har till och med bestämt mig för att sälja den gamla guldringen som jag trodde att jag ville behålla.

Jag har fått någon slags dille på att hiva och sälja grejer så om några år har vi väl just inget kvar.  Men vad gör väl det? *skrattar*

Så länge jag har kläder på kroppen, en skön säng och ett badkar i mitt badrum så känner jag mig rätt så nöjd faktiskt.

Och nu blir det att sticka iväg och spana lite på innebandy. Pappan spelar så jag och smågrabbarna ska kika!

Ha en skön söndag alla som läser.

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.