A few questions…

…fick jag ju igår! Kul tycker jag. Måste nog fråga er fler gånger vad ni vill veta:

 

 

"Jag LUSLÄSER din blogg just för att du har en "vass penna" eller vad man ska kalla det.. =)
Jag har förstått att du har(el haft) en helsikes massa skit att gå igenom. Såå,min fråga blir: Hur orkar du & ännu viktigare hur orkar du gå igenom det du nu går igenom med humor & jävlar anamma. Du är verkligen en inspiration & mig får du på bra humör genom ditt sätt att se på livet! Tack så jäkla mycket för en bra blogg..(en hjälpsam son) 😉 Kram!"

 Tack MyH! Glad blev jag för din kommentar och det är ju faktiskt just sådant som gör att man orkar med massa "skit": Glada och optimistiska människor som peppar, plus att det känns bra att tackla problemen med lite humor. Det gör att jag får stanna upp och titta på situationen och tänka: "Så länge armar och ben sitter där de ska så borde jag fasiken klara detta och om hundra år är det förhoppningsvis glömt" Haha.. jag tror på att förminska problem och förstora eventuella lösningar på problemen.

 Anders skriver: "Inredning intresserar många människor, så varför inte berätta lite om det nya boendet? Varför blev det t.ex. björkkök och hur resonerar ni när det gäller val av tapeter, har barnen fått välja rum själva etc?"

 Hej Anders. Vi valde björk för att vi haft det tidigare i ett hus som vi haft och vi trivdes verkligen med det. Sen tycker vi att det är ljust och fräscht och MYCKET barnvänligt. Inte lika mycket torka skåp och fingeravtryck som när vi haft vita skåpluckor. Snyggt och praktiskt. När det gäller tapeter så har vi tagit ljusa färger överallt. Inte bara vitt utan ljusa beiga toner och ljusa nyanser på väggarna. detta för att vi dessutom har mestadels "brokiga" möbler och blandat gammalt och nytt i alla hörn. Så väggarna ska passa till allt! Barnen har inte fått välja rum, det har vi gjort utifrån varje barns behov. Äldsta dottern har dock valt tapeterna till sitt rum. Hon har bra koll på färg och form.                                                                                       

Lisa skriver: "Vi har avhandlat en hel del under våra långa men framför allt härliga fikaträffar men nu när du ställer frågan så är jag lite nyfiken över vad som fick dig att flytta till Göteborg en gång i tiden."   

Hej Lisa! Jo, det var så att jag åkte dit för att hälsa på en kille som jag var kär i. Jag skulle stanna någon vecka men blev kvar i några år istället hahaha… En riktig klassiker! Jag har aldrig ångrat det, för jag har haft några av de roligaste åren i hela mitt liv just i Göteborg.

 


 

 

 

Ja, det var det det.. Lite ny kunskap om Helena, just ikväll. Håll till godo *skrattar* och nu ska jag såååva!

"Inga halta löss på min stackars skalp"