Usch och blä och HURRA…

…får jag säga om mig själv efter att ha jobbat en heltidsvecka bara på en helg. Det innebär att jag får en relativt lugn vecka nu där jag ALLTID får äta frukost med barnen och att jag ALLTID får natta dem på kvällarna.

I Love it!

Det trista är att efter några dagar med extremt tidiga morgnar, för lite sömn, för mycket kaffe och synnerligen oregelbundna mattider så blir hela min kropp smått sur på mig. Huden blir torr, finnig och flammig, benen blir stela och kroppen bara skriker efter fysisk aktivitet så imorse stack jag ut och sprang några kilometer vid sjön. Åh vad härligt det var. Jag fick SVETTAS, flåsa och pumpa ur all negativ energi ur min stackars lilla kropp för att sedan få slumra en liten stund efter en välbehövlig dusch. Så nu känner jag mig relativt ny och lite piggare faktiskt.

Vid sjön var det alldeles tyst, tomt och spegelblankt. Höstfärgerna syns mer och mer. Vilken feeling! Så nu har jag boostat både kroppen och själen ordentligt och det är dags att fortsätta streta på den lilla myrstigen som även kallas:

Livet!

Livet är inte så tokigt i min myrstack förresten om någon undrar. Nu är det dags att hämta mina grabbar. Hoppas alla har det finfint denna måndag!

Hörs & störs!

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-09-26 17:42)
    Det bästa med att jobba så där intensivt är att ledigheten som följer blir lika intensiv 🙂
    Jag hinner sova ikapp och vara den glada och roliga mamma som jag vill va! En win-win situation 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.