True Lies…?!

Öppnade just ett stort paket med fantastiska lögner (och några sanningar också för all del) som var direktadresserat till mig och som kom med farbror brevbärare idag..

Spännande! Där kan man läsa om hur jag trakasserar folk, om hur jag slår mina barn, om hur jag skrämmer skiten ur folk och om hur jag super i massor..

WOW!!

Den lättaste lögnen att slå hål på blir ju den om hur mycket jag super då jag i det närmaste är halvallergisk mot alkohol numera och låter på sin höjd några öl slinka ner när det vankas fest eller krog… För att inte tala om hur små mängder det behövs för att ställa till hemsk baksmälla nu för tiden! Men för all del, när jag var yngre hade jag dryckesvanor som en sjörövare.. Men det var DÅ och nu är NU! Herregud, jag är ju småbarnsmorsa.

Lögnerna om hur jag slår mina barn kan bli både lätta och svåra att bevisa / motbevisa beroende på vilken av ungarna det handlar om.

Bevis om hur jag trakasserat och skrämt skiten ur folk blir förhopningsvis lätt att motbevisa då jag har kvar ex antal mottagna och skickade mail sedan många år tillbaks. Dessutom blir det från och med nu dags att börja föra timdagbok för att ingen ska kunna hitta på att jag gjort si eller så när ingen ser på.

Och ännu en gång: JAG tänker inte ta något ansvar för att vissa människor inte vill träffa sina barn. Jag älskar samtliga av mina tre barn och jag behandlar dem alla på samma sätt vilket alla våra nära och kära vet.

Och ni som INTE vet, men som väljer att tro på lögner, rykten, skvaller och förtal… jamen så gör det då! Det är helt okej. Men glöm för all del inte att betrakta mig som oskyldig tills den dagen det faller en dom som säger annat!

Och en grej till: Jag mår fortfarande relativt bra för det mesta fast jag såklart är förbannat ledsen över skiten som jag och min familj tvingas gå igenom.

Jag fokuserar på att LEVA… Inte bara att ÖVERLEVA! En väsentlig skillnad!

12 kommentarer

  1. Nina

    Det är inte så många som vet det- inte enns läkare- men det ska finnas ett blodprov man kan ta, som visar hur mycket man super. Inte bara om man har alcohol i blodet just när det tas, men det visar mycket mer. Kansje något att ta reda på för att bevisa sin oskuld?

  2. Anders

    Blir nästan ledsen jag också av att läsa vilka tråkigheter du och din familj råkar ut för. Hoppas att de som gör er illa tar sitt förnuft till fånga och börjar göra gott mot andra människor i stället. Om inte, må tusentals kackerlackor invadera deras hem 😉

    Keep up your mood and BIG hug and good luck to you too!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Nina (2011-09-22 17:25)
    Finns det? Ja, det vore kanske något… Fast jag ställer mitt hopp till att de som anklagar mig kommer att undersöka saken lite närmare till slut och på så vis få fram ”vittnen” som faktiskt kan berätta hur lite jag super, hur kvällstrött jag är, hur tidigt jag är uppe med kidsen och hur lite alkohol jag faktiskt dricker och har druckit under de senaste nio åren!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anders (2011-09-22 18:38)
    Tack Anders! Vad glad jag blir av ditt pepp! 🙂 Det känns lite som att det tros och antas för mycket och att fel personer får komma till tals gång på gång. Känns trist, men inget jag kan påverka.. Jag hoppas bara att sanningen kommer fram på alla plan till slut! Kram

  5. Inger

    Världen är full av människor som tror och antar, jag är också skyldig till det ibland, men i detta fall VET jag att allt detta är påhitt, bara påhitt och ingenting annat än påhitt!
    Eftersom du bloggar så flitigt så har du ju bevis här för hur sällan du är ute och festar! 😉
    KRAM på dig!

  6. Annette

    jag blir så ledsen över att det finns människor som inte har annat för sig än att försöka förstöra för andra människor , det är bara att beklaga att det finns så ruttna människor ! stå på dig och låt inte dessa bittra människor låta dig och din familj må dåligt !
    sträck på dig i stället , du är en fatastisk människa , dom är därimot absolut ingenting ,inte ens betydelse och tids nog visar det sig !
    kram på dig nu och njut av livet och din fina familj

  7. Lisbet Olofsson

    Men vad fasiken är detta för jävla patrask du råkat ut för. Människor som ödlsar sin dyrbara tid på att fundera ut, samla ”bevis”, grotta ned sig i problematik i sin egen lilla värld.
    Hur mår de?
    Varför går de inte vidre och låter dig vara ifred. Vad villde ha ut av det hela..VAD ÄR SJÄLVA PROBLEMET för dem.

    Deras sanning och verklighet är inte DIN. Spola ned skiten i toan – nej spara som bevis om det blir mer trams.
    Sedan tiger vi ihjäl dem – människor som inte själva kan stå för sina gärningar förtjänar inte vår uppmärksamhet.

    Jisses vad förbannad jag blir på dina vägnar… jäkla folk.

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2011-09-23 06:58)
    Hello Inger!! Jopp, fast jag har förstått att det är en väldans liten del som tror på allt dumt. Känns skönt.. haha.. jaa.. bloggen får funka som ett slags bevismaterial ur ”supa-synpunkt” 😀 Kram

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till Annette (2011-09-23 09:42)
    Tack Annette 🙂 Vad glad jag blev av din kommentar! Jo, jag försöker hålla det dåliga borta så gott jag kan. Är så tidsödande och energikrävande allt som händer, men när man kommer ut på andra sidan av allt jobbigt så ska kommer jag att bli en ännu starkare och mer positiv människa! Och jag njuter verkligen av min familj. Det bästa jag har! Kram på dig 🙂

  10. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-09-24 12:27)
    Det finns till och med en slags ”utredning” som baserar sig på människors berättelser som handlar om saker som hänt låååångt tillbaks i tiden (tio år?!) och människor som har inblick i vårt liv tre, fyra timmar varannan eller var tredje månad har fått säga vad de ”sett och hört” samtidigt som människor som lever MED oss inte ens blir tillfrågade… Skrattretande! Men allt faller nog till slut på sin egen dumhet. Känns bara så drygt att de ens försöker.. Jag blir så less. Men jag ska fortsätta vara ”obekväm” för dem och om inte annat visa dem att de gett sig på fel person.. Jag kan stå ut med mycket, men orättvisor har jag svårt att tåla!

    Men jag hanterar det på bästa sätt och jag antar att det retar dem att jag fortfarande mår bra och att jag står pall. tack Lisbet för ditt stöd! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.