På nya adressen…

…har vi det både mysigt och roligt. Vi trivs jättebra i nya lägenheten trots att den är liten och gården vi flyttat till är fantastiskt fin.

Vi är ute från tidig morgon ända tills barnen lägger sig och vi har knappt ett enda "måste" i hela världen just nu.

Viggo leker med polare, tappar tänder, badar och cyklar mest hela dagarna.

Bastian försöker lära sig gå men hittar nya sätt varje dag att ta sig fram på, badar och äter som en häst dagarna igenom.

Fsson minglar med polare, badar och har kul mest hela dagarna.

Jimpa tränar, går omkring i kallingar, pussar på mig och kidsen samt minglar med grannar mest hela dagarna.

Och jag..? Vad gör jag med mina lediga dagar?! Jo, jag sitter i solen, pussas med Jimmie, dricker kaffe med mina kompisar, känner lugnet och bara myser hela dagarna. Vissa morgnar springer jag längs sjön men för det mesta äter jag långa frukostar och prasslar med vk på bordet ute på min nya altan.

Låter ganska najs va?

Här får ni se:

"Mäh, jag badar väl med kläder på om JAG vill?!"

"Plötsligt händer det!"

"Mamma, du skulle ju ge mig mera FART!!"

Så nu fortsätter vi lata oss och bara mysa på här på nya adressen. Imorgon blir det jobb för mamman, jag får ju inte tillåta mig att bli hur bortskämd som helst. Men jag erkänner att det här är den lataste och bästa ledigheten jag haft på mycket länge.

"I LOVE it"

<3<3<3

P.S Idag gick kylen sönder BIG tajm.. och vad gjorde jag då? Jo, jag ringde någon som kommer med ett nytt kylskåp imorgon och det kostade mig inte en spänn haha.. Wohoo… (jo, jag vet… det vilar en förbannelse över alla vitvaror jag kommer i kontakt med. Nya micron pajjade samma dag som jag bar hem den så jag fick en NY!! Ja, ni vet ju hur det brukar vara med saker jag köper)

Hur som helst, hopas alla som läser har det lika bra som jag har just nu! Vi ses och hörs //H