Dålig karma helt enkelt!

Jodå, nog var det en sådan dag alltid.

Men eftersom jag (som alla vet vid detta laget) alltid säger att det mesta som händer har någon mening så väljer jag att tänka så även vid detta missöde.

Det kan handla om att man ska tänka efter oftare, att man ska ta det lugnare, att man ska lära sig av misstag man begår (Många?? Jovars!!) , att man kanske ska se allt dåligt som händer som en varning att något är fel?

Man själv kanske gör fel, någon i din närhet gör fel, något är på väg att gå fel  osv osv…

Så, jo! Känner du att du har "dålig karma" så har din magkänsla säkert rätt. Jag brukar välja att se det som en varning. De gångerna kommer man undan efteråt genom att säga att "Det var ju en jäkla tur att ingen blev skadad"

Till exempel!!

Hursomhelst så är jag smått trött på allt skumt som händer, men jag väljer att tro på att det är någon som går vid min sida och varnar när något är fel.

Och vem är då denna "någon"? Jaa.. you tell me! Det hade i alla fall varit kul att veta. Och även om jag just nu har lite dålig karma så är jag ändå vid gott mod. Jag kämpar på kan man säga. Orkar inte ens gnälla om det.

Vad som än händer så har jag kärlek, hälsa, underbara barn och fina vänner i mitt liv. Och kanske den dåliga karman är en påminnelse om hur mycket sådant egentligen ska uppskattas?

Japp, det är jag övertygad om!

Och pengar? Ska man bry sig så mycket om sådant? Ibland har man mycket pengar och ibland har man lite mindre av den varan…

*nickar*

Jo, så äre nog!

Nu känns det lite bättre!

 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. kattis

    hade för mig att dålig karma att då har man gjort något för att förtjäna de? om ja nu har rätt vill säga, så iså fall kan ja då säga att du inte har det utan bara har lite otur , för du har då inte förtjänat de .. tycker ja ialla fall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.