Och slutligen…

Så kom vi då till de sista punkterna på Spankywhips utmaningslista. Jag har kört snabbvarianten från början till slut, men jag hoppas att ni som läser varit nöjda ändå.

Ååååkej, då kommer de sista punkterna här:

Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

26. Mina rädslor handlar naturligtvis om mina barn. Att något ska hända dem. En mammas naturliga rädsla. Sen är det en sak som jag är paniskt rädd för, nämligen krokodiler *ryyysa* vilka fullkomligt horribla djur. Jag kan inte ens tänka på dem och min egen tolkning är att jag kanske blivit uppäten av en sådan i mitt tidigare liv. *skrattar* Jamen vaddrå? Så kan det ju faktiskt vara!

27. Min favoritplats är i min mormor och morfars hus. Även Nydalasjön är en klar favorit. Sängen är även den en härlig plats. Det var lite svårt att bara välja en.

28. Saknar…? Det finns många människor jag saknar, men jag säger nog att jag saknar sommaren och värmen just nu!

29. Mina ambitioner är att jag ska lyckas med det mesta jag företar mig. Men den viktigaste ambitionen är att jag ska lyckas driva upp mina ungar till riktigt exemplariska medborgare. Sedan är min ambition att jag alltid skall vara glad över det jag har och det jag får. No more, no less. Jag vill vara en NÖJD människa!

30. Ett sista ögonblick torde väl bli när jag sitter här i min hamstermorgonrock och funderar över vad det sista ögonblicket består av…?! Kanske att jag ska gå och ta mig en knäckemacka och lite thé? Japp! Så får det bli.

Jag har i alla fall sovit i tre (!!) timmar med lille B idag, så jag antar att jag och kroppen var tröttare än vad vi ville medge efter ännu en partyhelg. Jag fattar inte varför jag är så dålig på att sova på dagtid. Härmed LOVAR jag att jag ska bättra mig på den punkten *nickar* Japp, så får det bli!

Sov o myskompisar!

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Linda

    Ja, det är verkligen en ”testperiod” just nu! Allt ska testas och motsättas! Bara att bita i men vissa dagar är tunga.. Haha..

    Ja, det var säkert jag! Var i staden och försökte hitta julklappar 🙂

  2. Spankywhip Dellamorte

    Redan slut?? Hmm.. vad ska jag hitta på för utmaning denna gång? hahaha.. nä skojar bara, eller.. gör jag? 😉
    Det har iaf varit riktigt kul o följa din blogg dom här dagarna, fast å andra sidan så har du alltid skrivit bra 🙂

    Take care!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.