Spankywhips utmaning nr 11-15

Så var det dax igen…

Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar

Jag drar snabbvarianten på varje punkt. Känns bäst så. Just nu är det så mycket tankeverksamhet som sträcker sig utanför bloggen så vi kör lite kortfattat då:

11. Mina syskon: Joel, Joakim, Fredrik och Maria. Alla är de yngre än mig.

12. I min handväska… Hmm… skötväskan alltså. Ja, det var tur att frågan kom idag för jag har storstädat den imorse eftersom den råkat ut för en "olycka". Idag plockade jag ur allt ur skötväskan eftersom en pumptvål pajat i den. Så detta fanns i den imorse: Grön pumptvål, blöjor, sockar, småmynt, tuggummin, nappar, amningskupor, tre stycken silverringar (aah.. var de DÄR de var?!) en pocketbok–> Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst" SKITBRA bok! , tre stycken batterier, solglasögon, våtservetter, hårnålar och plånbok.

13. Den här veckan har varit ganska tung och jobbig hittills eftersom Bastian håller på att få tänder. Han sover småtaskigt så då gör ju jag det också förstås. En trött och energikrävande vecka på många sätt.

14. Idag hade jag dejt med bästa Inger så det innebar ju att jag klätt mig riktigt ordentligt. Svarta leggings, blå jeanskjol, bruna mockastövlar plus min änglavingshoodie. Riktigt välklädd och välkammad var jag. Borde nästan gjort en dagens outfit tror jag.

15. Mina drömmar nattetid är så skumma så jag ska inte ens försöka berätta om dem. Men vad jag drömmer om är detta: Att alla i min familj får leva gott och ha hälsan. Att jag får ha ett rikt liv och få uppleva världen. Att ha råd att resa med mina barn till ett varmt land åtminstone vartannat år och att jag förhoppningsvis får ha kärlek i mitt liv ända tills jag dör.

Ja, det var väl allt. Kanske inte så väldigt uttömmande och informativt men jag lider ju lite av skrivtorka. Men det går väl över…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.