Make over!

Jag kan ju inte visa någon före bild för jag har ingen sådan.. men nog blev de fina, damerna som varit och struttat runt på Catwalken ikväll. Nya färger och frisyrer. Skitsnyggt!

Min mamma är så söt.

Men det blev ingen skumpa för min kära mor, för hon stack just på jobbet. Och en läskig grej typ "världen-är-läskigt-liten" hände just mig.. och den blonda damen på bilden. Nämligen att hon just flyttat in i EXAKT samma lägenhet som jag bodde i för ungefär elva år sedan. Av alla lägenheter i hela stan så prickade hon in just den?!

Hmm.. kanske ska köpa en lott?

🙂

Och nu: Thé och mys med sjuk elvaåring!

Etiketter: ,

10 kommentarer

  1. Inger

    Lilla mamsen vart ju superfin i håret, hälsa henne det!! 🙂 Ja nu är det väl bara för dig att våga språnget, beställ tid innan du ångrar dig! 😉 kram

  2. Sanna

    Det är nog fler som söker hårmodeller, håll utkik i tidningen, eller ännu bättre; gå en promenad på stan och spana på frisörernas dörrar så brukar det sitta lappar uppe om att de söker hårmodeller. För ifall en salong söker så är det oftast flera samtidigt som också söker frivilliga att prova nya produkter och färger på

  3. Ako

    Wow va fin mamma blev!!! Du får hälsa henne från mig längesen som jag såg henne,,,
    Ira går ju frisör i Kalix men hon har just börjat så hon har inte fått klippa ännu men så fort hon får börja så har hon flera här att träna på!!!!!
    Är du på G upp nå?
    Kram från Kusin Ako

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.