Vilken härlig natt….

…jag haft inatt.

Med tanke på hur sällan vi är ute i vimlet jag och Jimpa så blir vi barnsligt glada varje gång det vankas utekväll för oss tillsammans *skrattar*

Vi cyklade ner på stan vid halvnio tiden igårkväll. Parkerade cyklarna mitt i stan och gick och åt en hamburgare. Jopp, är man ovan vid alkohol så kan det vara läge att ha mat mat i magen och eftersom vi är snäppet mer praktiska än romantiska så fick det bli Max haha..

Sen gick vi på Harrys där vi tänkte börja kvällen på deras uteservering, men hur det nu blev så stannade vi faktiskt där ända till hemgång. Träffade inte många som jag kände, men ett och annat känt ansikte dök upp. Jättetrevligt! Faktiskt så gick en tjej förbi mitt bord och tjoade i förbifarten att hon läser min blogg. Wow.. jag blir lika glad varje gång sånt händer. Himla roligt. Och om du tjejen läser detta idag: Stanna till o surra lite nästa gång vettja!

Jag och Jimmie hade i alla fall väldigt trevligt tillsammans igår och vi fick bara vara:

Jimmie & Helena

Vi var inte mamma och pappa under ett fåtal timmar igår och jag kan med stolthet säga att jag inte ringde hem till barnvakten en enda gång (!) Inte ens ett sms och naturligtvis hade allt hemma gått jättebra.. eftersom jag ju såklart har världens snällaste och bästa barn *skrattar* Vi pratade faktiskt inte ens om kidsen. Sådeså! Två och en halv öl blev det för mig. Alldeles lagomt.

Sen cyklade vi hem mot Tomtebo vid halvtvå tiden och med tanke på att igår dessutom var min cykelpremiär så måste jag få skryta lite och säga att min kondis och mitt cykelflås verkligen är på TOPP! Wohoo..

Tänk att en helt vanlig lördag kan vara så speciell..

Sovmorgon är också schööönt!

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Heidi Piisinen (2010-07-18 13:25)
    Visst är det supermysigt att vara med sina barn, men en ynka kväll då och då måste man få vara bara vuxna 🙂 Hade ni också vuxendejt igår? *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.