Ska jag våga…

…åka till Hörnefors ikväll? Jag törs ju inte åka för långt bort från lassa om bebben helt plötsligt känner för att göra storstilad entré. Vill ju helst inte föda i en bil efter E4. Det vore smått trist känner jag.

Nu har jag gått i två dagar och känt att det KAN vara på G men sen blir det bara.. stilla..

*skrattar*

Jaja, är det så h*n vill ha det så åååkej.. gärna för mig. Får väl rulla tummarna ett tag till.

Igår var i alla fall Helena här med sina barn. De hade med sig hembakade chokladkakor och lite annat gott. Vi fikade och gick sedan ut i solen så att ungarna fick leka av sig ordentligt. Men jag kan lova att jag var helt galet sockerspeedad själv hela gårdagen. Inte bra. Så idag blir det nyttiga linjen hela dagen. Känns bäst så!

Orkar inte vara något hälsofreak, men det är nog bra om jag kan hålla kosten ordentligt nu så att man orkar föda barn. Jag och Fsson käkar i alla fall havregrynsgröt varje morgon med äpple och kanel. HUR gott som helst faktiskt.

Och en till grej.. Jag har varit utan kaffe i två månader nu. Det känns helt okej så jag antar att jag kan vara utan i ett par månader till. Lisa kommer ju snart med ett nytt thélass till mig från Gustavsberg också. Har ju fortfarande inte hittat någon butik i denna stad som säljer MIN favvosort "Four o’clock"

Har någon sett den här sorten någonstans här i Umeå? Please let me know! Jag försöker tjata på farbror Konsum att ta hem det, men.. jaa.. vi får väl se helt enkelt.

Nåväl, kanske dax att sluta svamla och börja göra frukost. ALLA är hemma denna morgon och det är så mysigt.

Ha en jätteskön söndag allihopa!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vad är det för smaker på dom där teérna? Jag ska kolla på butikerna jag brukar handla på, Niccolina brukar vara sugen att testa nya sorter ibland…ska hålla utkik och låta dig veta om jag hittar det. Ha det gott!

  2. Gunilla E

    3:e bebben brukar låta sig väntas på. Hur lång tid tar det att åka fr Hörnefors till lasarettet? Oftast börjar det med värkar och det är inte vanligt att man föder på 1 tim om det nu är den tiden det tar till lasarettet. Riktiga värkar gör ju ont och då kan man ju ställa sig i startgropen. I annat fall går vattnet och då kan det ta lite tid tills värkarna börjar och då hinner du till lasarettet ialla fall. Du kanske går över tiden? Åk till Hörnefors.

  3. Lisbet Olofsson

    Har inte sett dessa teer.
    Jag hade en redig tarminfektion för cirka tre år sedan. Jag tålde inte ens bananer som kom upp, fick käka losec ett tag så att magen skulle lugna ned sig. Tarmarna ylade så att jag vaknade av det på natten etc. Då fick jag dricka mycket vätskeersättning och sedan började jag med yogite. Det med chai var en höjdare som var lite sött och gjorde säkert att jag fick en sockerchok och blev pigg. Idag när jag känner doften av dessa teer så säger magen NEJ TACK. Jag drack litervist med alla smakerna. Tur att de fanns då.

    Ha det bra

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-07 08:57)
    Tack 🙂 Vad snällt.. de godaste smakerna (enligt mig) när det gäller 4 o clock är: ”White chai” och ”spice of chocolate” Skulle ju vara toppen om de fanns i denna stad!! 🙂

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Gunilla E (2010-03-07 09:43)
    Hej Gunilla 🙂 Jo, jag åkte faktiskt dit och lämnade barnen. Mamma bjöd på pizza och nu är jag hemma igen. Känner mig ju lite skrajsen eftersom mina förlossningar hittills gått så snabbt. Men nu bor vi nära lassa, så nu känner jag mig trygg *skrattar*

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-07 10:09)
    Har testat några av de där yogi teerna. De hade en hyfsad variant med cacaosmak minns jag?! Men dessa… 4 o clock.. mm.. jag säger bara det! Vilket thé.. man vill aldrig dricka nåt annat sen 😀 Om du hittar det på någon kufisk liten affär som jag missat… HOJTA så sticker jag som ett skott o köper haha…

  7. Heidi Piisinen

    Frukosten på hotel dragonen har det där theét, de köper in det från strandbolaget, så ring strandbolaget och kolla vilka butiker de säljer det till, så hittar du nog det här i umeå 🙂 lycka till

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Heidi Piisinen (2010-03-10 08:06)
    Åh, Tack för tipset! Ska ta och ringa dit och tjata lite… *hoppas* att det finns närmare än man tror. Hittade ett ställe på nätet att beställa ifrån men det blir ju så himla dyrt i slutändan 🙁 Inge skoj…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.