Ironi är kul…

…eller hur?

Kom att tänka på Jimmie och hans skitfula mössa som han envisas med att ha på sig vintertid. Det är egentligen en barnmössa som vi fick en gång förra vintern när vi shoppade glass från glassbilen.

Ser ni att det står: "Idol" på mössan? Och den fula idol-loggan?

*skrattar*

DET är äkta ironi eftersom vi inte ens sett Idol varken han eller jag för att vi inte ens är intresserade av att kolla på det heller då vi båda tycker att det känns som ett puckat och trist program.

Det är ungefär som min "svenne" mössa. Det är också lite ironi eftersom det är en total motsats till de svindyra (och nästan likadana) SVEA mössorna som kostar flera hundralappar (för en simpel jädra TOPPLUVA.. Snacka om lurad!)

Min "svenne" mössa kostar typ tretti spänn i alla fall och Jimmies mössa var helt gratis. Men håll med om att han är söt i sin IDOL mössa?

Min bejb är en Idol.. Min Idol… haha…

 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. magdalena farmor

    hej på er vad gulliga ni ser ut behöver jimmie någon ny mössa? eller gillar han sin gamla för mycket
    många kramar nu är det bara 24 dagar kvar innan vi syns
    ha en bra dag

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till magdalena farmor (2010-03-05 03:39)
    Hej Lena 😀 Han hälsar att han gillar sin gratismössa från hemglassbilen haha.. Viggo fick vad han ville och pappan fick en fin (ehrm..) mössa haha… Ja, snart ses vi! Ska bli så kul! 🙂 Kram

  3. Linda

    Hehe, ja, jag testade alltid att äta när jag var liten också.. emn gillade det inte, men det skulle ändå testas varje gång man gjorde trolldeg..
    Det är synd att man bli så torr om händerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.