Hon som var så vacker…

…eller var.. hon ÄR fortfarande väldigt vacker. Bara lite äldre och lite skrynkligare.

Jag minns på åttitalet när jag var en liten mini-människa och jämt hängde över  tidningar som starlet och OKEJ. Stephanie av Monaco var ju ständigt i ropet på den tiden och jag tyckte att hon var världens vackraste kvinna. Dessutom var hon ju en supermodern prinsessa som hade världen för sina fötter och gjorde precis vad hon ville. Bruden hade precis allt och lite till. Man kan väl kalla henne för den tidens egen "Paris Hilton" 

Med den skillnaden att den här donnan hade stil, klass och skönhet som slår lilla läskiga Miss Hilton med hästlängder. Wow vilken pingla alltså!

Jag kunde inte annat än beundra denna Prinsessa. Och så ikväll.. så hittar jag denna fasansfulla bild på en alldeles förtorkad och söndersolad dam.. (säkert har en hel del partycigg och skumpa hjälpt till att fixa looken också)

Majgadd!! Jag blir chockad, för detta innebär ju att även JAG åldras.. I detta nu! Vojvoj.. hur ska det gå? Nu blir det att inhandla solskyddsfaktor sextifem (om det finns) och att genast dra ner på alkoholkonsumtionen (som iof redan är i det närmaste obefintlig) och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag inte är nikotinslav och slutade röka redan för tolv år sedan.

Hmm.. vad mer kan jag göra? Jaa.. jag tror att det får räcka för jag ids då inte hålla på med botox och silikon och annat skit som folk petar in i varenda kroppsdel numera.

Känns som att det är bättre att acceptera sitt långsamma förfall och därmed åldras med värdighet.

Läste förresten en till grej på nätet ikväll: Nämligen att folk i allmänhet är less på silikon. Naturligt skare tydligen va!  😀  Så då ligger jag nog rätt bra till ändå haha…

  Sov gott alla ni som kan och får 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.